Κωτσόβολος: Οικονομικά Αποτελέσματα 2015/16 - iefimerida.gr

Κωτσόβολος: Οικονομικά Αποτελέσματα 2015/16

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η DIXONS SOUTH-EAST EUROPE Α.Ε.Β.Ε. (ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ) παρουσιάζει σήμερα τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα για το οικονομικό έτος 2015/16 που ολοκληρώθηκε το τέλος του Απριλίου 2016. Ο συνολικός κύκλος εργασιών ανήλθε στα €366 εκατ., ενώ τα ενοποιημένα κέρδη προ φόρων ανήλθαν τελικά σε € 6,7 εκατ.

Προκύπτει φόρος εισοδήματος που αντιστοιχεί στα κέρδη της περιόδου ύψους € 2,4 εκατ.

Η δυναμική αναβάθμιση του δικτύου της Κωτσόβολος και η συνεχής βελτίωση των υποδομών της, αποτέλεσε σημαντικό παράγοντα για την άκρως επιτυχημένη πορεία του προηγούμενου οικονομικού έτους, γεγονός που αποδεικνύεται και από το μερίδιο αγοράς που αυξήθηκε κατά 2,4%. Οι στόχοι για την επόμενη χρονιά είναι η περαιτέρω επέκταση και αναβάθμιση του πανελλαδικού δικτύου, η αύξηση και παράλληλη εκπαίδευση του ανθρώπινου δυναμικού, καθώς επίσης και πλήρης ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων της εταιρείας, με γνώμονα πάντα μια κορυφαία αγοραστική εμπειρία.

Το επενδυτικό πλάνο για το οικονομικό έτος 2015/16 ανήλθε στα 5 εκ. ευρώ, γεγονός που αποδεικνύει αφενός την εμπιστοσύνη του Ομίλου Dixons Carphone στην ελληνική αγορά και αφετέρου τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας να ενδυναμώσει την ηγετική της θέση, αλλά και να προσφέρει εξαιρετικές εμπειρίες στους πελάτες της.

Για το τρέχον έτος 2016/17, το επενδυτικό πλάνο αναμένεται να φτάσει τα € 8,5 εκατ., με την εταιρεία να συνεχίζει τις επενδύσεις δυναμικά με τη δημιουργία νέων καταστημάτων σε κεντρικά σημεία μεγάλων πόλεων, όπως στα Μουδανιά Χαλκιδικής, το Αίγιο, την οδό Σταδίου, το Χαλάνδρι–Χολαργό και την Πάτρα. Συγκεκριμένα, το νέο κατάστημα του Χολαργού. στη Λεωφόρο Μεσογείων 319, που άνοιξε τις πόρτες του την προηγούμενη εβδομάδα, διαθέτει 4 ορόφους γεμάτους τεχνολογία αιχμής. Διαθέτει επιπλέον σημείο άμεσης εξυπηρέτησης του ολοκληρωμένου συστήματος υπηρεσιών Support 360°, αλλά και θέσεις parking για τους πελάτες.

Ο ετήσιος απολογισμός της εταιρείας έχει δημοσιευθεί στην διαδικτυακή σελίδα της εταιρείας: http://corporate.kotsovolos.gr/gr/company/oikonomika-apotelesmata/.

Σχετικά με την εταιρεία ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ (μέλος του Ομίλου Dixons Carphone plc)

Η ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ είναι η Νο 1 αλυσίδα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα. Ξεκίνησε το 1950 από ένα απλό μαγαζί στην Αθήνα και σήμερα λειτουργεί 94 καταστήματα και το ηλεκτρονικό κατάστημα http://www.kotsovolos.gr/site/, ενώ απασχολεί πάνω από 2.000 εργαζόμενους.

Η εταιρεία εξειδικεύεται στην πώληση ηλεκτρονικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας, ηλεκτρονικών υπολογιστών, οικιακών συσκευών, φωτογραφικού εξοπλισμού, τηλεπικοινωνιακών προϊόντων, καθώς και στις υπηρεσίες παράδοσης, εγκατάστασης, συντήρησης, επισκευής και προστασίας των προϊόντων μετά την πώληση με τη σειρά υπηρεσιών Support 360ο.

Η Κωτσόβολος βρίσκεται στα ακόλουθα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης:

Facebook - www.facebook.com/Kotsovolos

Twitter - https://twitter.com/KotsovolosOn

You Tube - http://www.youtube.com/user/Kotsovolosgreece

Google Plus - https://plus.google.com/116092004640999302663#116092004640999302663/posts

Instagram - https://www.instagram.com/kotsovolos_greece/

Επιπλέον πληροφορίες και νέα σχετικά με την εταιρεία είναι διαθέσιμα και στην εταιρική ιστοσελίδα http://corporate.kotsovolos.gr/

Σχετικά με τη Dixons Carphone

Η Dixons Carphone plc είναι η κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία λιανικής πώλησης ηλεκτρικών και τηλεπικοινιακών προϊόντων και υπηρεσιών και απασχολεί πάνω από 42.000 εργαζόμενους σε 11 χώρες. Η Dixons Carphone προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρικών, ηλεκτρονικών και κινητών συσκευών που υποστηρίζονται από υπηρεσίες μετά την πώληση και παρέχονται από τα brands της εταιρείας Geek Squad και Knowhow, διευκολύνοντας το κοινό να ζει καλύτερα μέσα σε έναν κόσμο διαδικτυακά συνδεδεμένο.

Τα υψηλού επιπέδου brands της Dixons Carphone περιλαμβάνουν την Carphone Warehouse και τα Currys PC World στη Μεγάλη Βρετανία και την Ιρλανδία, την Elkjøp, τη Phonehouse, την El Giganten, τη Gigantti, τη Phone House και τη Lefdal στις σκανδιναβικές χώρες, την Κωτσόβολος στην Ελλάδα, την Dixons Travel σε μια σειρά από Αγγλικά και Ιρλανδικά αεροδρόμια και τη Phone House στην Ισπανία. Τα βασικά brands παροχής υπηρεσιών περιλαμβάνουν τη Knowhow στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία και τις Σκανδιναβικές χώρες και τη Geek Squad σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, την Ιρλανδία και την Ισπανία.

Οι υπηρεσίες για επιχειρήσεις (B2B) παρέχονται μέσω των brands Connected World Services, PC World Business και Carphone Warehouse Business. Το brand Connected World Services στοχεύει στην αξιοποίηση της υπάρχουσας τεχνογνωσίας, μεθόδων διαχείρισης και τεχνολογίας του Ομίλου, προκειμένου να προσφέρει ένα εύρος υπηρεσιών προς τις επιχειρήσεις.

Η Dixons Carphone βραβεύτηκε ως ‘Retailer of the Year’ στα Βραβεία Retail Week Awards 2016.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Dixons Carphone plc, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.dixonscarphonegroup.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στους λογαριασμούς @DixonsCarphone.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ