Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν «μέγας διάδοχος» στη Βόρεια Κορέα - iefimerida.gr

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν «μέγας διάδοχος» στη Βόρεια Κορέα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας άγνωστος είναι ο νέος ηγέτης της Βόρειας Κορέας μετά τον θανατο του Κιμ Γιονγκ-Ιλ. Πρόκειται για τον τρίτο γιο του τον οποίο το ειδησεογραφικό πρακτορείο της χώρας ανακήρυξε χτες «Μέγα Διάδοχο».

Ο Κιμ Γιονγκ-Ουν, όπως λέγεται ο νέος Βορειοκορεάτης ηγέτης, είναι ο τρίτος κατά σειρά γιος του εκλιπόντος Κιμ Γιονγκ-Ιλ και ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά για αυτόν, μια και οι δημόσιες εμφανίσεις του είναι λίγες. Κατά πάσα πιθανότητα είναι κάτω από 30 ετών και έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση δίπλα στον πατέρα του, στην παρέλαση για την 65η επέτειο ίδρυσης του Kόμματος των Εργατών.

«Όλα τα μέλη του κόμματος, οι στρατιωτικοί και ο λαός θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά την ηγεσία του συντρόφου Κιμ Γιονγκ-Ουν και να προστατεύσουν και να ενδυναμώσουν το ενωμένο μέτωπο του κόμματος, του στρατού και του λαού» ανέφερε το πρακτορείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ