Χωρίς επιπτώσεις στα μεγέθη της Μυτιληναίος Α.Ε. η συμφωνία ΔΕΗ - ΑτΕ - iefimerida.gr

Χωρίς επιπτώσεις στα μεγέθη της Μυτιληναίος Α.Ε. η συμφωνία ΔΕΗ - ΑτΕ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις επιβαρύνσεις στα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών τους από τη μεταξύ τους συμφωνία για την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος ενημέρωσαν την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς η ΔΕΗ και η Μυτιληναίος.

Η συμφωνία ΔΕΗ Αλουμίνιον της Ελλάδος (ΑτΕ), δεν πρόκειται να έχει επιπτώσεις στα οικονομικά μεγέθη της Μυτιληναίος Α.Ε. για το διάστημα 1η Ιανουαρίου του 2014 έως 30 Ιουνίου του 2016. Σημειώνεται ότι η ΑτΕ αποτελεί εταιρεία του Ομίλου Μυτιληναίος.

Η ανακοίνωση του Ομίλου

H ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.- ΌΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ σε απάντηση της από 7.10.2016 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με την ανακοίνωση της Εταιρείας στο διαδικτυακό τόπο του Χρηματηστηρίου Αθηνών, με θέμα «Μακροπρόθεσμη Συμφωνία ΔΕΗ – ΑτΕ για την προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας», ενημερώνει το επενδυτικό κοινό ότι δεν υπάρχει επίπτωση στα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας για το διάστημα 01/01/2014 – 30/06/2016.

Διευκρινίσεις ΔΕΗ

Σε διευκρινίσεις, ως προς την πρόσφατη συμφωνία με την Αλουμίνιον της Ελλάδος (ΑτΕ), προχώρησε και η ΔΕΗ , κατόπιν σχετικού αιτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Συγκεκριμένα, η Επιχείρηση αποσαφηνίζει ότι η διαφορά μεταξύ της τιμολόγησης της ΑτΕ και της προβλεπόμενης εκκαθάρισης για τη χρονική περίοδο 1/1/2014 – 30/6/2016 ανέρχεται στο ποσό των 54,4 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με τη ΔΕΗ, είναι ήδη σε πρόβλεψη και επομένως, έχει ήδη επιβαρύνει τα οικονομικά αποτελέσματα της Εταιρείας για την περίοδο αυτή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΕΗ Όμιλος Μυτιληναίος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ