Live: Οι αφίξεις των υπ. Οικονομικών στο Eurogroup - iefimerida.gr

Live: Οι αφίξεις των υπ. Οικονομικών στο Eurogroup

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα αναμένεται να ληφθούν αποφάσεις για την ολοκλήρωση της τρέχουσας αξιολόγησης και την άμεση εκταμίευση ολόκληρης της υποδόσης των 2,8 δισ. ευρώ, με τις συνεδριάσεις του EWG, του ESM και του Eurogroup.

Το πρώτο «πράσινο φως» για την εκταμίευση των 2,8 δισ. ευρώ αναμένεται να ανάψει το EWG που συνεδριάζει στο Λουξεμβούργο στις 3.00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας), εφόσον κρίνει ότι τα προαπαιτούμενα έχουν ολοκληρωθεί επαρκώς, ενώ την απόφαση για την εκταμίευση θα λάβει το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕSM που θα συνεδριάσει αμέσως μετά. Στη συνέχεια, στο Eurogroup που ξεκινάει 4 μ.μ. (ώρα Ελλάδας), οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης αναμένεται να αποφασίσουν την έναρξη της δεύτερης αξιολόγησης και την επιστροφή των εκπροσώπων των θεσμών στην Αθήνα στις 18 Οκτωβρίου.

Δείτε live τις αφίξεις των υπ. Οικονομικών

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ