Πυρκαγιά σε σουπερμάρκετ στο κέντρο των Χανίων -Εκκενώθηκαν οι εγκαταστάσεις [εικόνα] - iefimerida.gr

Πυρκαγιά σε σουπερμάρκετ στο κέντρο των Χανίων -Εκκενώθηκαν οι εγκαταστάσεις [εικόνα]

Φωτογραφία: apopsilive.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση επικράτησε τη Δευτέρα στο κέντρο των Χανίων, όταν λίγο πριν τις 11:00 άρχισαν να βγαίνουν πυκνοί καπνοί από αποθηκευτικό χώρο της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ, που βρίσκεται στην Πλατεία 1866.


Στο σημείο έσπευσαν, άμεσα, πυροσβεστικές δυνάμεις, συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, το οποίο έκοψε το ρεύμα στην περιοχή, καθώς και δυνάμεις της Τροχαίας, προκειμένου να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, ενώ είχε προηγηθεί ασφαλής απομάκρυνση των πελατών και του προσωπικού του σούπερ μάρκετ από τον χώρο. Πυροσβέστες, φορώντας ειδικές μάσκες μπήκαν στο εσωτερικό της αποθήκης για να εντοπίσουν την εστία του καπνού, ενώ χρειάστηκε να σπάσουν και μέρος της τζαμαρίας του σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με τον επιθεωρητή της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, Γιάννη Χατζάκη, «τον καπνό αντιλήφθηκαν υπάλληλοι της επιχείρησης και όσοι βρίσκονταν μέσα στο σούπερ μάρκετ απομακρύνθηκαν έγκαιρα, χωρίς να κινδυνεύσει κανείς». Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, δεν υπήρχε φλόγα, παρά μόνο πυκνός καπνός, που πιθανότατα οφείλεται σε κάποιο βραχυκύκλωμα. Αποτίμηση της ζημιάς θα γίνει μόλις καθαριστεί ο χώρος της αποθήκης, ενώ για τα ακριβή αίτια του περιστατικού θα επιληφθεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χανιά πυρκαγιά σουπερμάρκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ