Τιμή ρεκόρ για το χαλί κάτω από το νεκροκρέβατο του Μάικλ Τζάκσον - iefimerida.gr

Τιμή ρεκόρ για το χαλί κάτω από το νεκροκρέβατο του Μάικλ Τζάκσον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελικά δεν βγήκε σε πλειστηριασμό το νεκροκρέβατο του Μάικλ Τζάκσον ύστερα από παρέμβαση της οικογένειάς του, βγήκαν όμως άλλα αντικείμενα από το σπίτι όπου άφησε την τελευταία του πνοή ο βασιλιάς της ποπ και οι τιμές τους ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Ο πλειστηριασμός έγινε το Σάββατο στις ΗΠΑ και συνολικά τα αντικείμενα που βγήκαν στο σφυρί άγγιξαν την τιμή-ρεκόρ του 1 εκατομμυρίου δολαρίων, δηλαδή τριπλάσια από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Τα αντικείμενα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των αγοραστών ήταν ένας μαυροπίνακας από την κουζίνα του σπιτιού όπου τα παιδιά του είχαν γράψει το μήνυμα «Αγαπάω τον μπαμπά» (πουλήθηκε έναντι 5000 δολαρίων) και ένα σημείωμα του Μάικλ Τζάκσον σε έναν καθρέφτη που η τιμή του ξεπέρασε τις 25 000 δολάρια.

Παράλληλα πουλήθηκε το χαλί που βρίσκονταν κάτω από το νεκροκρέβατο του Τζάκσον, το οποίο οι υπεύθυνοι του πλειστηριασμού εκτιμούσαν ότι θα πωλούνταν για 400 με 600 δολάρια, αλλά τελικά έπιασε την τιμή ρεκόρ των 15.360 δολαρίων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ