Η επιστροφή του Μανούσου Μανουσάκη στο θέατρο -Σκηνοθετεί κωμωδία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η επιστροφή του Μανούσου Μανουσάκη στο θέατρο -Σκηνοθετεί κωμωδία [εικόνες]

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την θεατρική «Ποντικοπαγίδα» και την μεταφορά του «Ουζερί Τσιτσάνης» στη μεγάλη οθόνη, ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει με κωμωδία.

Σκηνοθετεί την κωμωδία του Κεν Λουντβιχ «οι Πρωταγωνίστριες» στο θέατρο Ακάδημος. «Πρωταγωνίστριες» ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Η επιστροφή του Μανούσου Μανουσάκη στο θέατρο -Σκηνοθετεί κωμωδία [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Το έργο διαδραματίζεται στο Γιορκ της Πενσυλβανίας το 1958, όπου δύο αποτυχημένοι Σαιξπηρικοί ηθοποιοί ο Τζακ (Γιώργος Παρτσαλάκης) και ο Λιο (Σωτήρης Καλυβάτσης) δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.

Η ευκαιρία της ζωής τους παρουσιάζεται όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα (Όλγα Πολίτου) αφήνει την περιουσία της στα ανίψια της Μαξ και Στιβ που έχει να δει 30 ολόκληρα χρόνια.

Θα καταφέρουν να δώσουν την παράσταση της ζωής τους υποδυόμενοι τα ανίψια, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί; Και κατά πόσο θα μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στο ρόλο τους όταν κατά τύχη πληροφορούνται ότι τα ανίψια Μαξ και Στιβ είναι κορίτσια;

Η επιστροφή του Μανούσου Μανουσάκη στο θέατρο -Σκηνοθετεί κωμωδία [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Μια γλυκύτατη ξαδέρφη (Υρώ Λούπη), ένας καχύποπτος πάστορας (Σπύρος Μεργιανός), ένας ψευτογιατρός (Πέτρος Ξεκούκης) με τον όχι και τόσο εύστροφο γιο του (Πέτρος Πέτρου), κι ένα ερωτευμένο κορίτσι με πατίνια (Ιουλία Καλογρίδη) συμπληρώνουν το καστ.

Μια ανατρεπτική, διασκεδαστική και τρυφερή κωμωδία, με πολύ Σαίξπηρ, σε μία χρονιά αφιέρωμα στον δραματουργό, αφού είναι η επέτειος των 400 χρόνων από το θάνατο του Σαίξπηρ.

Η επιστροφή του Μανούσου Μανουσάκη στο θέατρο -Σκηνοθετεί κωμωδία [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πρεμιέρα 11 Οκτωβρίου

Θέατρο «Ακάδημος», Ιπποκράτους 17, Τηλ. 210-3625119

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ