Τυφώνας Μάθιου: 18 νεκροί και 4 αγνοούμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες [εικόνες] - iefimerida.gr

Τυφώνας Μάθιου: 18 νεκροί και 4 αγνοούμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ήλιος στην Φλόριντα έκανε ξανά την εμφάνισή του όμως ο απολογισμός από το τραγικό πέρασμα του τυφώνα Μάθιου βύθισε στο πένθος την ανατολική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Για σχεδόν 60 ώρες, ο τυφώνας Μάθιου χτύπησε την Φλόριντα, την Τζόρτζια και την Νότια και Βόρεια Καρολίνα αφήνοντας πίσω του 18 νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές μέχρι στιγμής, σε σπίτια, καταστήματα, δρόμους και μνημεία.

Στους ήδη 877 νεκρούς στην Αΐτή τις τελευταίες ημέρες ήρθαν να προστεθούν έξι στην Φλόριντα, τέσσερις στην Τζόρτζια, 7 στη Βόρεια Καρολίνα και ένας στη Νότια ενώ εξακολουθούν να αγνοούνται τέσσερις άνθρωποι.

Τυφώνας Μάθιου: 18 νεκροί και 4 αγνοούμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Από το απόγευμα της Κυριακής, στην Φλόριντα άρχισε η καταμέτρηση των ζημιών αλλά και η επιστροφή περίπου ενός εκατομμυρίου ανθρώπων που είχαν απομακρυνθεί έπειτα από εντολή της αμερικανικής κυβέρνησης.

Τυφώνας Μάθιου: 18 νεκροί και 4 αγνοούμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, το κόστος αναμένεται να ξεπεράσει το 1,5 δισεκατομμύριο δολάρια, με τον Μπαράκ Ομπάμα να δίνει εντολή για άμεση έγκριση του κονδυλίου βοήθειας στις πληγείσες περιοχές.

Τυφώνας Μάθιου: 18 νεκροί και 4 αγνοούμενοι στις Ηνωμένες Πολιτείες [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τυφώνας Μάθιου Φλόριντα νεκροί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ