«Εκδρομή» από τη Μεσσηνία για την κηδεία του Παττακού - iefimerida.gr

«Εκδρομή» από τη Μεσσηνία για την κηδεία του Παττακού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Τρίτη 11 Οκτωβρίου θα τελεστεί η κηδεία του Στυλιανού Παττακού, ο οποίος απεβίωσε το περασμένο Σάββατο, σε ηλικία 104 ετών.

Ο Παττακός θα κηδευτεί στην πατρίδα του, στην Αγία Παρασκευή Ρεθύμνου και η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στις 12.00 το μεσημέρι.

Σύμφωνα με το neakriti, ο πραξικοπηματίας φέρεται να είχε ζητήσει από τις δύο κόρες του, ο θάνατός του να γίνει γνωστός μετά την τέλεση και της ταφής, ωστόσο η είδηση μαθεύτηκε νωρίτερα.

Την ίδια ώρα, όπως μεταδίδει το messiniapress.gr, διοργανώνεται... εκδρομή για την κηδεία του πραξικοπηματία! Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, «σε αυτή τη χώρα τα έχουμε ακούσει και τα έχουμε δει όλα. Εκδρομή, όμως, για την κηδεία ενός από τους πρωτεργάτες της χούντας, του Στυλιανού Παττακού, δεν είχαμε ξανακούσει. Και όχι μόνο αυτό! Η εκδρομή διοργανώνεται στη Μεσσηνία και εμπνευστής της είναι ο γνωστός για τα φιλοχουντικά του αισθήματα Λυκούργος Γαϊτανάρος. Ο κ. Γαϊτανάρος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνει ότι όποιος επιθυμεί να μεταβεί στην Κρήτη μπορεί να επικοινωνεί με τον ίδιο σε συγκεκριμένο τηλέφωνο, προφανώς για να κανονιστούν οι λεπτομέρειες της... εκδρομής».



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Στυλιανός Παττακός κηδεία Ρέθυμνο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ