Παίκτης του Παναθηναϊκού «ξέσπασε» σε τζαμαρία - Δύο μήνες εκτός δράσης [εικόνα] - iefimerida.gr

Παίκτης του Παναθηναϊκού «ξέσπασε» σε τζαμαρία - Δύο μήνες εκτός δράσης [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόβλημα από το πουθενά προέκυψε στον Παναθηναϊκό αφού ο Μάικ Τζέιμς θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για τους επόμενους δύο μήνες, λόγω ενός... ιδιαίτερου τραυματισμού.

Ο Αμερικανός γκαρντ του τριφυλλιού υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στο αντιβράχιο, αφού αποχωρώντας από την προπόνηση έσπασε μια τζαμαρία, εκνευρισμένος για κάποια λάθη που είχε κάνει και είχαν ως αποτέλεσμα ο Πεδουλάκης να τον στείλει στα αποδυτήρια.

Ο νεοαποκτηθείς παίκτης δεν ακολούθησε σωστά κάποιες οδηγίες του προπονητή του Παναθηναϊκού, ο οποίος του ζήτησε να αποχωρήσει. Ο Τζέιμς ξέσπασε στην τζαμαρία με αποτέελσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να χάσει τους επόμενους δύο μήνες δράσης.

Παίκτης του Παναθηναϊκού «ξέσπασε» σε τζαμαρία - Δύο μήνες εκτός δράσης [εικόνα] | iefimerida.gr 0

«Στη ζωή είναι δύσκολο να αγαπήσεις τον άσχημο, τον προβληματικό. Όταν είπα δημόσια ότι θέλουμε να γίνουμε ομάδα αυτό εννοούσα. Να δεις πως διαχειρίζεσαι καταστάσεις με πίεση. Ο Τζέιμς δεν ακολουθούσε την τακτική μια, δυο, τρεις. Τον έβγαλα από το διπλό, εκνευρίστηκε και χτύπησε το χέρι του στην τζαμαρία. Εχει μετανιώσει ήδη γι’ αυτό. Ηταν τυχερός στην ατυχία του. Για χιλιοστά δεν κόπηκε το χέρι έτσι ώστε να μην μπορούσε να το κουνήσει ξανά.

Την εμπειρία την περπατάς. Θα τον στηρίξουμε. Πρέπει να γίνουμε ομάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει πίεση και αυτό εννοούμε όταν λέμε να γίνουμε ομάδα. Πρέπει να το καταλάβει και ο Τζέιμς που δεν το είχε καταλάβει μέχρι τώρα. Έγινε αλλαγή, εκνευρίστηκε και ήταν ένα λάθος. Είμαστε εδώ για να του δείξουμε ότι το λάθος το πληρώνει η ομάδα και μετά ο ίδιος. Να τον στηρίξουμε στα δύσκολα. Να γίνουμε ομάδα, οικογένεια. Να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλον. Ένα από τα περιστατικά που αναφερόμουν ήταν αυτό», ανέφερε στις δηλώσεις του ο Αργύρης Πεδουλάκης, δείχνοντας τη συμπεριφορά που θα ακολουθήσει η ΚΑΕ στο θέμα του Τζέιμς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ