Η συμβουλή του δερματολόγου που τηρεί ευλαβικά η Μπέκαμ -Τι τρώει κάθε ημέρα για τέλειο δέρμα - iefimerida.gr

Η συμβουλή του δερματολόγου που τηρεί ευλαβικά η Μπέκαμ -Τι τρώει κάθε ημέρα για τέλειο δέρμα

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ EPA/JULIEN WARNAND
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μία από τις πλέον φωτογραφημένες γυναίκες στον κόσμο. Λογικό λοιπόν η Βικτόρια Μπέκαμ να θέλει να έχει και το τέλειο δέρμα.

Για αυτό τον λόγο τηρεί ευλαβικά τη συμβουλή που της έχει δώσει ο δερματολόγος της, που τη βοήθησε πολύ να βελτιώσει την υγεία και την εμφάνιση του δέρματός της.

«Είχα προβληματικό δέρμα και μου είπε να τρώω σολομό κάθε ημέρα», είπε η Μπέκαμ. Οταν απόρησε για το γεγονός ότι ήταν απαραίτητο κάθε ημέρα να καταναλώνει το ψάρι αυτό που είναι πλούσιο σε ωμέγα 3, ο γιατρός της τόνισε «Είτε στο πρωινό, το μεσημεριανό ή το βραδινό, πρέπει να τρως σολομό κάθε ημέρα».

Δεν είναι το μόνο που κάνει με το δέρμα της βέβαια, καθώς όπως τόνισε δεν ξεχνά ποτέ να φορά αντηλιακή, πίνει πάρα πολύ νερό, ενώ βέβαια δεν παραλείπει τον καθαρισμό και την ενυδάτωση και τις βιταμίνες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βικτόρια Μπέκαμ δέρμα σολομός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ