Ινδός επιχειρηματίας έδωσε 8 εκατ. ευρώ για πινακίδα με τον αριθμό 5 - iefimerida.gr

Ινδός επιχειρηματίας έδωσε 8 εκατ. ευρώ για πινακίδα με τον αριθμό 5

Φωτογραφία: GulfNews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία πινακίδα αυτοκινήτου με τον αριθμό 5 αγοράστηκε από έναν Ινδό επιχειρηματία, που έχει επαγγελματική βάση στο Ντουμπάι, έναντι 8 εκατ. ευρώ (33 εκατ. ντιρχάμ)!

«Μου αρέσει να συλλέγω μοναδικές πινακίδες αυτοκινήτων κι είμαι υπερήφανος που μπόρεσα να αρπάξω» την πινακίδα 5 (του μητρώου του Ντουμπάι), ανέφερε ο Μπαλουϊντέρ Σαχάνι στην αγγλόφωνη εφημερίδα Gulf News.

Οπως σημειώνουν οι Τάιμς του Χαλίτζ, ο Σαχάνι θα αγόραζε την πινακίδα ακόμα κι εάν η τιμή στη δημοπρασία είχε φθάσει «τα 50 -100 εκατ. ντιρχάμ».

Ιδιοκτήτης μίας διεθνούς οικοδομικής εταιρείας, ο Σαχάνι πρόσθεσε πως πέρυσι είχε αγοράσει και την πινακίδα υπ.αριθ. 9 για 6 εκατ. ευρώ (25 εκατ. ντιρχάμ).

Ο ίδιος επεσήμανε πως αυτού του είδους οι αγορές είναι το «πάθος» του και πως η πινακίδα με το 5 θα τοποθετηθεί «σε μία από τις Ρολς Ρόις» του.

Η Αρχή Οδών και Μεταφορών (RTA) του Ντουμπάι συχνά οργανώνει δημοπρασίες πινακίδων κυκλοφορίας, που προσελκύουν αρκετούς εκατομμυριούχους που διψούν για δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ