«Εκλογική» κόντρα ηθοποιών -Ντε Νίρο: Θέλω να ρίξω μπουνιά στον Τραμπ -Γιον Βόιτ: Ντρέπομαι για σένα - iefimerida.gr

«Εκλογική» κόντρα ηθοποιών -Ντε Νίρο: Θέλω να ρίξω μπουνιά στον Τραμπ -Γιον Βόιτ: Ντρέπομαι για σένα

Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/JASMIN BRUTUS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η προεκλογική κόντρα στις ΗΠΑ μεταφέρθηκε και στον χώρο του κινηματογράφου, με τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο να κάνει σφοδρή επίθεση στον Ντόναλντ Τραμπ και τον Γιον Βόιτ να αναλαμβάνει τον ρόλο του υπερασπιστή του Ρεπουμπλικανού.

Ο Ντε Νίρο «στόλισε» τον Τραμπ, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων ηλίθιο, ενώ δήλωσε ότι θέλει να του ρίξει μία μπουνιά. Ο Βόιτ ανέλαβε να του απαντήσει, δηλώνοντας ότι ντρέπεται για τον συνάδελφό του και εκφράζοντας την απόλυτη στήριξή του στον μεγιστάνα, παρά τον σάλο που προκάλεσαν οι σεξιστικές δηλώσεις του.

«Είναι κατάφωρα ηλίθιος. Είναι αλήτης, σκύλος, γουρούνι, απατεώνας, ένας βλάκας που δεν ξέρει για τι μιλάει, δεν είναι διαβασμένος, δεν ενδιαφέρεται, νομίζει ότι κοροϊδεύει την κοινωνία, δεν πληρώνει τους φόρους του. Είναι ηλίθιος. Θέλω να του ρίξω μία μπουνιά», είπε μεταξύ άλλων ο Ντε Νίρο, που έχει εκφράσει εδώ και καιρό την αντίθεσή του με την υποψηφιότητα του Τραμπ και είναι δηλωμένος Δημοκρατικός.

Από την άλλη, ο Γιον Βόιτ ήταν ένας από τους λίγους στο Χόλιγουντ που έχουν δηλώσει ανοιχτά Ρεπουμπλικανοί. Και δεν άφησε την επίθεση του Ντε Νίρο δίχως απάντηση, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί ότι οι δηλώσεις του ηθοποιού είναι πιο επιζήμιες από τις σεξιστικές φράσεις του Τραμπ που προκάλεσαν σάλο.

«Ντρέπομαι τόσο για την επίθεση του Ντε Νίρο στον Τραμπ», έγραψε στο Twitter ο Βόιτ, περιγράφοντας τον Τραμπ ως έναν άνθρωπο που έχει δουλέψει πιο σκληρά από κάθε άλλον τον τελευταίο 1,5 χρόνο για να στείλει ένα «καλό» μήνυμα στους Αμερικανούς.

Προχώρησε μάλιστα λέγοντας ότι δεν ξέρει πολλούς που δεν έχουν εκφραστεί με ανάλογους σεξουαλικούς όρους για τις γυναίκες, ιδιαίτερα στα νεαρά τους χρόνια. «Οι λέξεις του Τραμπ δεν είναι τόσο επιζήμιες όσο η άσχημη επίθεση του Ντε Νίρο. Οι λέξεις του Τραμπ δεν πληγώνουν κανέναν!», έγραψε ακόμη ο Βόιτ. «Αν ένας Ρεπουμπλικανός έλεγε κάτι ανάλογο ενάντια στην Χίλαρι Κλίντον ή τον Μπαράκ Ομπάμα; Θα ξεσπούσε η κόλαση», συνέχισε ο Βόιτ απτόητος, καλώντας μάλιστα τους υποστηρικτές του Τραμπ να εκφράσουν τον θυμό τους στον Ντε Νίρο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ