Η Μελάνια Τραμπ για τις χυδαίες εκφράσεις του συζύγου της για τις γυναίκες - iefimerida.gr

Η Μελάνια Τραμπ για τις χυδαίες εκφράσεις του συζύγου της για τις γυναίκες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Μελάνια χαρακτηρίζει σε ανακοίνωσή της «απαράδεκτες και προσβλητικές» τις παρατηρήσεις του συζύγου της για τις γυναίκες στο βίντεο που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, ωστόσο σημειώνει ότι «δέχθηκε τη συγγνώμη του», σε ανακοίνωσή της που δημοσιεύθηκε σήμερα.

«Τα λόγια που χρησιμοποίησε ο σύζυγός μου είναι απαράδεκτες και προσβλητικές για εμένα. Αυτό δεν αντιπροσωπεύει τον άντρα που γνωρίζω. Έχει το μυαλό και την καρδιά ενός ηγέτη. Ελπίζω ο κόσμος να δεχτεί τη συγγνώμη του, όπως έκανα εγώ, και να επικεντρώσει στα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει το έθνος μας και ο κόσμος», ανέφερε η Μελάνια Τραμπ σε δήλωσή της.

Η δήλωση της Μελάνια Τραμπ έρχεται λίγο μετά την ανακοίνωση από την πλευρά του συζύγου της ότι δεν θα εγκαταλείψει την προεδρική εκστρατεία. Υπάρχει «μηδενική πιθανότητα να εγκαταλείψω» την προεδρική μου εκστρατεία, δήλωσε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ εν μέσω της όψιμης θύελλας επικρίσεων που προκάλεσε, και στις τάξεις του στρατοπέδου των Ρεπουπουμπλικανών η αποκάλυψη των χυδαίων λόγων του σε βίντεο που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Washington Post.

«Ποτέ μα ποτέ δεν θα εγκαταλείψω», διαβεβαίωσε με δηλώσεις του στην Wall Street Journal ο Τραμπ διαψεύδοντας ότι η δημοσιοποίηση του βίντεο έχει δημιουργήσει συνθήκες κρίσης στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

«Συγκεντρώνω εκπληκτική υποστήριξη, τόσο η Χίλαρι Κλίντον είναι μία υποψήφια γεμάτη φριχτές αδυναμίες», πρόσθεσε.

Ωστόσο, η αποκάλυψη τόσο συμπυκνωμένης χυδαιότητας έχει προκαλέσει θύελλα στην ήδη «προβληματική» προεκλογική εκστρατεία του προσώπου στο οποίο το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα επέτρεψε να είναι ο εκπρόσωπός του στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο.

Στα στελέχη των Ρεπουμπλικανών που καταδίκασαν τις δηλώσεις του Τραμπ προστέθηκε και ο υποψήφιός του για την αντιπροεδρία Μάικ Πενς. Αξιωματούχοι του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δήλωσαν ότι δεν προτίθενται να ψηφίσουν τον προεδρικό υποψήφιο του κόμματός τους.

«Δεν είπα ποτέ ότι είμαι τέλειος», δήλωνε ο Τραμπ σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Faceboook στη μέση της νύκτας, όπου ο υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Μπαράκ Ομπάμα στην προεδρία των ΗΠΑ δηλώνει «έμπλεος ταπεινοφροσύνης» και δεσμεύεται να γίνει «καλύτερος άνθρωπος».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ