Ηρώ Μουκίου: Μου είχαν πει ότι έχω καρκίνο στα οστά - iefimerida.gr

Ηρώ Μουκίου: Μου είχαν πει ότι έχω καρκίνο στα οστά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε έπειτα από μία περιπέτεια με την υγεία της μίλησε η γνωστή ηθοποιός Ηρώ Μουκίου.

Η ηθοποιός που έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Αποκαλυπτικά σχολίασε και την απόφαση του Αλέξανδρου Βέλιου να κάνει ευθανασία λέγοντας τα εξής: «Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω την άποψη του Αλέξανδρου και τη θέση του στα πράγματα. Μπορούσα να σεβαστώ τη θέση του, αλλά δεν μπορώ εγώ να δεχτώ ότι θα μου συμβεί κάτι αρνητικό που σε όλους μας έχει συμβεί, όλοι μας έχουμε περάσει ένα δύσκολο στάδιο ασθένειας».

Η Ηρώ Μουκίου συνέχισε μιλώντας για την περιπέτεια με την υγεία της: «Μάλιστα, εγώ έχω ξεπεράσει και μια πολύ σοβαρή ασθένεια που είχα υποστεί ένα χειρουργείο. Ήμουν 1,5 μήνα στο Ερρίκος Ντυνάν πριν από 15 χρόνια από λάθος εκτίμηση των γιατρών. Μου είχαν πει ότι έχω καρκίνο στα οστά. Τελικά δεν ήταν. Ήταν μια κύστη, αλλά εγώ χειρουργήθηκα και ήμουν 1,5 μήνα μέχρι να βρουν τι είναι. Το παιδί μου ήταν 5 χρονών».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ηρώ Μουκίου καρκίνος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ