Χωρίς Φορτούνη και Τζαβέλλα η Ελλάδα στην Εσθονία - iefimerida.gr

Χωρίς Φορτούνη και Τζαβέλλα η Ελλάδα στην Εσθονία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τον Κώστα Φορτούνη θα παραταχθεί η Εθνική μας στο προσεχές παιχνίδι με την Εσθονία.

Μετά τον τραυματισμό του Τζαβέλλα, ο Μίχαελ Σκίμπε έρχεται αντιμέτωπος με ένα ακόμα σημαντικό πρόβλημα, καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει στον άσο του Ολυμπιακού. Ο λόγος που ο Φορτούνης αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή είναι οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο παίκτης στο πόδι, για τις οποίες ενημέρωσε το ιατρικό τιμ μετά το παιχνίδι με την Κύπρο.

Επίσης, χωρίς τον Γιώργο Τζαβέλλα θα ταξιδέψει η Εθνική ομάδα στην Εσθονία, για την τρίτη αγωνιστική των προκριματικών του παγκοσμίου Κυπέλλου, ύστερα από απόφαση του Μίκαελ Σκίμπε. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε στο γόνατο στο ματς με την Κύπρο και έτσι ο Γερμανός προπονητής τον απέκλεισε από την αποστολή, ενώ στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως δεν θα καλέσει κάποιο νέο πρόσωπο, αφού τη θέση του θα κληθούν να καλύψουν ο Χοσέ Χολέμπας ή ο Κώστας Σταφυλίδης. «Έχουμε δύο αριστερά μπακ, Χολέμπας και Σταφυλίδη οπότε δεν θα καλέσουμε άλλον τώρα», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού μας προπονητή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ