Ψωμιάδης: Είμαι σε άθλια κατάσταση, δεν έχω μία, ψάχνω για δουλίτσα - iefimerida.gr

Ψωμιάδης: Είμαι σε άθλια κατάσταση, δεν έχω μία, ψάχνω για δουλίτσα

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Είμαι σε άθλια κατάσταση. Είμαι άνεργος, ψάχνω για δουλίτσα για να τα φέρω βόλτα», δήλωσε ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης.

Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» σημειώνει ότι μετά την καθαίρεσή του από το πολιτικό αξίωμα και τη δικαστική περιπέτειά του, έχει καταστραφεί οικονομικά. «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μία. Έχω καταστραφεί. Με σέρνανε στα δικαστήρια χωρίς λόγο».

Ωστόσο ο κ. Ψωμιάδης αναφέρει πως παίρνει 2.000 ευρώ σύνταξη το μήνα (βουλευτική και ΤΕΒΕ) και 2.000 ευρώ από ενοίκια, ενώ δουλεύει και η γυναίκα του. «Μπορεί να μετράτε 5.000 ευρώ», λέει, «αλλά για να καλύψω τα χρέη πρέπει να παίρνω 10.000 ευρώ το μήνα».

Όσα για τα παπούτσια που πουλούσε δηλώνει: «Πάνε και τα παπούτσια. Δεν έχουν πια η γιαγιά και ο παππούς 70-80 ευρώ για παπούτσια. Άστα να πάνε. Το έκλεισα το μαγαζί».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ