Συναγερμός σε γερμανική πόλη -Η αστυνομία απέκλεισε κατοικημένη περιοχή λόγω απειλής [εικόνες]

Η αστυνομία απέκλεισε κατοικημένη περιοχή της πόλης Κέμνιτς και διέταξε εκκένωση, εξαιτίας απειλής, σύμφωνα με τα γερμανικά ΜΜΕ.

Στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, η οποία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες για τη φύση της απειλής. Παρόλα αυτά, οι αρχές ζήτησαν από τον κόσμο να αποφύγουν την περιοχή, όπως και να μην δημοσιεύουν στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την επιχείρηση.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι σχεδιαζόταν έκρηξη βόμβας, κάτι που αποτράπηκε, αλλά παραμένει ελεύθερο το άτομο που το σχεδίαζε.

Η αστυνομία φαίνεται να έκανε χρήση βίας για να εισέλθει στο κτίριο και ανάρτησε μήνυμα στο Twitter που έλεγε: "Η έκρηξη που ακούστηκε ήταν ένας τρόπος για την πρόσβαση της αστυνομίας. Ένα πρόσωπο που έχει σχέση με την υπόθεση δεν κατέστη δυνατόν να βρεθεί".

"Παρακαλώ παραμείνετε στα διαμερίσματά σας μέσα στην περιοχή που έχει αποκλειστεί (από τις αρχές) και ακολουθήστε τις οδηγίες της αστυνομίας εδώ και επί τόπου", πρόσθεσε στο Τwitter η αστυνομία του κρατιδίου της Σαξονίας.

Η αστυνομία πρόσθεσε ότι διεξάγεται μεγάλη ανάπτυξη δυνάμεών της στη γειτονιά Φριτς-Χέκερτ Γκέμπιετ του Tσέμνιτς. Εκπρόσωπος της αστυνομίας αρνήθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την επιχείρηση.

Φωτογραφίες: Twitter

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέμνιτς απειλή επιχείρηση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ