Την έκλεισε στο ασανσέρ και την έκαψε ζωντανή - iefimerida.gr

Την έκλεισε στο ασανσέρ και την έκαψε ζωντανή

ασανσέρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε μία νεαρή γυναίκα στην Νέα Υόρκη, η οποία κάηκε ζωντανή μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικίας έπειτα από ενέδρα που της είχε στήσει ένας άνδρας, ψεκάζοντάς την με υγρό και βάζοντάς της φωτιά με κοκτέιλ μολότοφ.

Σύμφωνα με τον Guardian, ο άνδρας που ήταν ντυμένος ως εξολοθρευτής, περίμενε την γυναίκα, και όταν άνοιξαν οι πόρτες του ανελκυστήρα στο κτήριο Prospect Heights του Μπρούκλιν την ψέκασε με σπρέι και της έβαλε φωτιά.

Η βάρβαρη αυτή επίθεση καταγράφηκε από δύο κάμερες ασφαλείας, η μία εκ των οποίων βρισκόταν μέσα στο ασανσέρ ενώ εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι το βίντεο δείχνει τις πόρτες του ασανσέρ να ανοίγουν στον πέμπτο όροφο, όπου βρισκεται το διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας και τον δράστη να προχωρά και να της ρίχνει το σπρέι.

Η αστυνομία δεν έχει διευκρινίσει τα κίνητρα της δολοφονικής αυτής επίθεσης, ωστόσο εικάζει ότι γνώριζε το θύμα ενώ παράλληλα, έχει δώσει εικόνες του στην δημοσιότητα που τον δείχνουν να φορά ένα μαύρο τζάκετ, χειρουργικά γάντια και με μία λευκή μάσκα και στο κεφάλι του κάτι σαν γυαλιά ηλίου. Φαίνεται, επίσης, να κρατά κάτι που μοιάζει με μεταλλικό δοχείο με ένα ακροφύσιο και ψεκάζει την ώρα που μπαίνει στο ασανσέρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ