Η μητέρα του Μπεν μετά την αποκάλυψη για τα μπάζα: Γίνεται όλο και πιο οδυνηρό [εικόνες] - iefimerida.gr

Η μητέρα του Μπεν μετά την αποκάλυψη για τα μπάζα: Γίνεται όλο και πιο οδυνηρό [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για 12η ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες στην Κω για τον μικρό Μπεν Νίνταμ, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 25 χρόνια.

Χθες, Πέμπτη, οι έρευνες των αστυνομικών μεταφέρθηκαν σε μια δεύτερη τοποθεσία, σε ένα χωράφι στο οποίο εικάζεται ότι ο Κωνσταντίνος Μπάρκας («ύποπτος» για τον θάνατο -από ατύχημα- του Μπεν) έριχνε μπάζα την εποχή εξαφάνισης του μικρού.

Η μητέρα του Μπεν μετά την αποκάλυψη για τα μπάζα: Γίνεται όλο και πιο οδυνηρό [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η μητέρα του Μπεν μετά την αποκάλυψη για τα μπάζα: Γίνεται όλο και πιο οδυνηρό [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η μητέρα του Μπεν παρακολουθεί με μεγάλη αγωνία τις έρευνες και όταν έμαθε ότι ο γιος της ίσως να είναι θαμμένος κάτω από μπάζα, ξέσπασε: «Ήθελα να ουρλιάξω όταν έμαθα ότι ο άνθρωπος που σύμφωνα με ένα σενάριο σκότωσε τον Μπεν με τον εκσκαφέα του μετέφερε μπάζα σε άλλον χώρο από αυτόν που εργαζόταν εκείνη την περίοδο, λίγες ώρες μετά την εξαφάνιση του Μπεν», είπε η Κέρι Νίνταμ στη Mirror.

Η μητέρα του Μπεν μετά την αποκάλυψη για τα μπάζα: Γίνεται όλο και πιο οδυνηρό [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η μητέρα του Μπεν μετά την αποκάλυψη για τα μπάζα: Γίνεται όλο και πιο οδυνηρό [εικόνες] | iefimerida.gr 3

«Τρέμω στο ενδεχόμενο να βρίσκεται εδώ (σ.σ.: στο νέο σημείο με τα μπάζα). Οι επόμενες ημέρες θα είναι πολύ αγωνιώδεις. Η ιδέα ότι είναι θαμμένος κάτω από αυτά τα μπάζα με αρρωσταίνει. Πίστευα ότι είναι αδύνατο να πονέσει κανείς περισσότερο, αλλά κάθε ημέρα γίνεται όλο και πιο οδυνηρό αυτό το πράγμα», συμπλήρωσε.

Η μητέρα του Μπεν μετά την αποκάλυψη για τα μπάζα: Γίνεται όλο και πιο οδυνηρό [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Πάντως, δηλώνει σίγουρη ότι η σορός του γιου της μεταφέρθηκε από το σημείο όπου πέθανε: «Νομίζω ότι η αστυνομία είναι σωστή. Υπήρξε κάποιο ατύχημα, το σώμα του μεταφέρθηκε και ίσως κρύφτηκε κάπου αλλού. Δεν είχε ανάγκη να μεταφέρει μπάζα σε αυτό το σημείο ο Μπάρκας. Είχε ήδη έναν χώρο που τα τοποθετούσε. Ο μόνος λόγος για να το κάνει θα ήταν για να κρύψει κάτι» υποστηρίζει η μητέρα του Μπεν.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ