Σκάγια τραυμάτισαν στο κεφάλι 11χρονο παιδί - iefimerida.gr

Σκάγια τραυμάτισαν στο κεφάλι 11χρονο παιδί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άγιο είχε ένα 11χρονο παιδί από το Παρθένι της Ευβοίας καθώς δέχθηκε στο κεφάλι σκάγια κυνηγετικού όπλου την ώρα που βρισκόταν μαζί με τον πατέρα του στο αγρόκτημά τους και τώρα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία»

Το 11χρονο αγόρι είχε πάει χθες το απόγευμα μαζί με τον πατέρα του στο κτήμα που έχουν στην περιοχή, για να τον βοηθήσει στις γεωργικές εργασίες.

Ξαφνικά ακούστηκε ένας πυροβολισμός και το παιδί σωριάστηκε στο έδαφος. Ο πατέρας του που κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί έβαλε το γιο του στο αυτοκίνητο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες του συμβάντος ενώ εκτιμά ότι δέχθηκε «αδέσποτο» πυροβολισμό από κυνηγό που βρισκόταν στην περιοχή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ