«Ασε με να φύγω» -Ο Ζουράρις έπαιξε πιάνο, η Κουντουρά τραγούδησε στη βραδιά με ποτό του Τσίπρα [αποκλειστικές εικόνες] - iefimerida.gr

«Ασε με να φύγω» -Ο Ζουράρις έπαιξε πιάνο, η Κουντουρά τραγούδησε στη βραδιά με ποτό του Τσίπρα [αποκλειστικές εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με το τραγούδι της Αλέκας Κανελλίδου «Ασε με να φύγω, σε παρακαλώ» ο Κώστας Ζουράρις συνόδευσε στο πιάνο τη βραδιά με ποτό του Τσίπρα στο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά τραγούδησε κάποιες στροφές του τραγουδιού.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ φαίνεται ότι ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι στη «χαλαρή βραδιά», αν κρίνει κανείς από τα γέλια που ακούγονταν από το μπαλκόνι του Μεγάρου Μαξίμου. Κάποιοι ήπιαν κρασί, άλλοι αναψυκτικά, ενώ όλοι δοκίμασαν τις «μπόμπες» και τα τυροπιτάκια, τα μπριός και τα κοτοπιτάκια που ήρθαν με κέτερινγκ.

Κάποια στιγμή στο πιάνο που διαθέτει το πρωθυπουργικό μέγαρο κάθισε ο Κώστας Ζουράρις. Από το κλαβιέ ξεχύθηκε η μελωδία του τραγουδιού «Ασε με να φύγω, σε παρακαλώ», που ερμηνεύει μοναδικά η Αλέκα Κανελλίδου, σε στίχους του Νίκου Ελληναίου και μουσική του Γιώργου Μανίκα. Εκεί, ανέλαβε η Ελενα Κουντουρά να τραγουδήσει.

Δείτε την αποκλειστική εικόνα που εξασφάλισε το iefimerida.gr με τον Κώστα Ζουράρι στο πιάνο του Μαξίμου, έχοντας εκ δεξιών του την αναπληρώτρια υπουργό Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου.

«Ασε με να φύγω» -Ο Ζουράρις έπαιξε πιάνο, η Κουντουρά τραγούδησε στη βραδιά με ποτό του Τσίπρα [αποκλειστικές εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αλλά και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης «υπέκυψε» στον μελωδικό πειρασμό και σιγοτραγούδησε πάνω από το πιάνο.

«Ασε με να φύγω» -Ο Ζουράρις έπαιξε πιάνο, η Κουντουρά τραγούδησε στη βραδιά με ποτό του Τσίπρα [αποκλειστικές εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Από το μπαλκόνι του Μαξίμου ακούγονταν και άλλα τραγούδια, όπως το «Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει», ενώ ο Κ. Ζουράρις έπαιξε και αντάρτικα τραγούδια. Λίγο μετά τις 23:00 οι βουλευτές άρχισαν να αποχωρούν, ενώ ο πρωθυπουργός έσπευσε να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες με τις γυναίκες βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πιάνο Μέγαρο Μαξίμου Κώστας Ζουράρις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ