«Βαριά» ήττα (4-0) της Εθνικής Ελπίδων στο Ισραήλ - iefimerida.gr

«Βαριά» ήττα (4-0) της Εθνικής Ελπίδων στο Ισραήλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αντίο» στο Euro 2017 είπε η Εθνική Ελπίδων που ηττήθηκε με 4-0 εκτός έδρας από το Ισραήλ και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των προκριματικών.

Το 1-0 έγινε στο 27' από τον Αλτμάν ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Χουτεσιώτη. Στο 42' ο Γκοζλάν βγήκε τετ α τετ, πλάσαρε πάνω στον Χουτεσιώτη, πήρε το... ριμπάιυντ μετά από σύγκρουση του Ρισβάνη με τον Έλληνα τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 2-0. Στο 55' οι Ισραηλίνοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0, όταν σε σέντρα από δεξιά ο Χουτεσιώτης δεν υπολόγισε καλά και ο Πέρετζ με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά νίκησε και τον Ρισβάνη που προσπάθησε να απομακρύνει πάνω στη γραμμή. Στο 59' ο Τσιμίκας έκανε πέναλτι στον Ντάβιντοφ με τον Αλτμάν να αναλαμβάνει την εκτέλεση διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Ισραήλ: Ελκασλάσι, Σαρντάλ, Κέλτζενς, Χαμπάσι, Μπίτον, Λαβί (67' Ε'. Πέρετζ), Αλτμάν, Ντάβιντοφ (73' Μπαρσάζκι), Ντ. Πέρετζ, Οχανά (82' Νταβίντ), Γκοζλάν.

Ελλάδα: Χουτεσιώτης, Βούρος, Πούγγουρας, Ρισβάνης, Τσιμίκας, Σιώπης, Χάρισης, Μυστακίδης (60' Καραχάλιος), Δώνης (46' Ορφανίδης), Μασούρας, Κουλούρης (84' Μελικιώτης).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Εθνική Ομάδα ελπίδες ισραήλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ