Υπόθεση της μικρής Αννυ: Μετά τον τεμαχισμό πήγαν για PlayStation και σε ντισκοτέκ! - iefimerida.gr

Υπόθεση της μικρής Αννυ: Μετά τον τεμαχισμό πήγαν για PlayStation και σε ντισκοτέκ!

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της 4χρόνης Αννυ» είπε ο 30χρόνος Βούλγαρος, Νασίφ Αχμέντοφ (Νικολάι), στην απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία και τον τεμαχισμό του παιδιού, που αρχικά ήταν μάρτυρας στην υπόθεση και εν συνεχεία απαγγέλθηκε κατηγορία σε βάρος του, υποστήριξε ενώπιον των δικαστών πως ο συγκατηγορούμενος του Στάνισλαβ Μπακαρτζίεβ λέει ψέματα και ότι ο ίδιος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί βρίσκεται σήμερα στο δικαστήριο.

Αναφερόμενος μάλιστα στον πατέρα της Αννυ μετά από καταιγισμό ερωτήσεων από το δικαστήριο είπε: «Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει με τι άνθρωπο έχετε να κάνετε, αλλά δεν είναι καθόλου χαζός», για να συμπληρώσει λίγο αργότερα :«Τι να πω, ενάμιση χρόνο τώρα ο κατηγορούμενος δουλεύει όλο τον κόσμο με τη μοίρα Της κόρης του. Μπορεί να το κάνει και για εκδίκηση», εξηγώντας πως ο συγκατηγορούμενός του θέλει να τον εκδικηθεί, επειδή αυτός είπε στις αρχές όσα του διηγήθηκε ο Σάββας για το παιδί του.

Στην απολογία του ο Νικολάι, που μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος του ήταν καταζητούμενος επί έξι μήνες και συνελήφθη τον περασμένο Φεβρουάριο στη Βουλγαρία, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στο έγκλημα, υποστηρίζοντας πως τις επίμαχες ημέρες δεν έμενε καν στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα. Όπως είπε, τις επίμαχες μέρες πριν το Πάσχα του 2015, ο Σάββας του ζήτησε να μην πάει στο σπίτι να κοιμηθεί, με δικαιολογία πως ήταν εκεί η μητέρα του. Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, επισκέπτονταν από την Μεγάλη Πέμπτη έως και τη Δευτέρα του Πάσχα τον φίλο του και πατέρα της 'Αννυ, αλλά δεν είδε τίποτα και δεν κατάλαβε τίποτα.

Σοκαριστικοί διάλογοι
Πρόεδρος: «Αυτά που λέει ο Σάββας ότι σας φώναξε, είδατε το παιδί νεκρό, του είπατε να την τεμαχίσει κλπ είναι ψέματα;».
Κατηγορούμενος: «Αν ήταν και ένα χιλιοστό από αυτά που λέει αλήθεια θα σας το έλεγα, αν είχα παραμικρή ανάμιξη, σαν άνδρας θα σας το έλεγα».
Πρόεδρος: «Λέει ψέματα δηλαδή;».
Κατηγορούμενος : «Ναι».
Πρόεδρος: «Γιατί το κάνει; Τι θέλει να αποκρύψει;».
Κατηγορούμενος: «Εγώ ενάμιση χρόνο τώρα προσπαθώ να καταλάβω και να διαλευκάνω τα πράγματα. Είμαι τώρα στη φυλακή και δεν μπορώ να σκέφτομαι όπως εσείς».
Πρόεδρος: «Γιατί να πει αυτό το ψέμα;».
Κατηγορούμενος: «Δεν μπορώ να πω εγώ, υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξειδικευμένοι να πουν».

Νικολάι: Πήγαμε να παίξουμε PlayStation και σε ντισκοτέκ

Ο Νικολάι υποστήριξε ότι τις επίμαχες ημερομηνίες που όπως όλα δείχνουν η μικρή Άννυ έχασε τη ζωή της επισκέπτονταν το διαμέρισμα, ωστόσο, το μόνο που είδε ήταν το γκαζάκι να δουλεύει με μια κατσαρόλα πάνω του και μια σακούλα νάυλον στον διάδρομο.

Πρόεδρος: Επισκεφθήκατε το σπίτι;
Κατηγορούμενος: Ναι έχω ξαναπάει. Την πρώτη φορά Μεγάλη παρασκευή 12:30 -1:00 προς Μεγάλο Σάββατο.
Πρόεδρος : Είχατε κλειδί;
Κατηγορούμενος : Οχι.
Πρόεδρος : Πόσο μείνατε;
Κατηγορούμενος : Ούτε πέντε λεπτά.
Πρόεδρος: Τι πήγατε να κάνετε εκεί;
Κατηγορούμενος : Επειδή με πήρε ο Σάββας τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν έχει τσιγάρα και αν μπορώ να του πάω.
Πρόεδρος : Μπήκατε στο σπίτι; Τι είδατε;
Κατηγορούμενος : Είχαμε καθίσει με τον Γιάννη στην πλατεία Βικτωρίας σε ένα μαγαζί. Λίγο πριν με είχε πάρει ο Σάββας για τσιγάρα και πήγα σπίτι του. Όταν πήγα στο σπίτι μπήκα κατευθείαν στην κουζίνα και πέταξα τα τσιγάρα στο τραπέζι κι έβαλα να πιω νερό γιατί βιαζόμουν να φύγω. Αριστερά από το νεροχύτη είδα το γκαζάκι πάνω στον πάγκο της κουζίνας ήταν μία κατσαρόλα και ακουγόταν ότι δουλεύει το γκαζάκι. Τον ρώτησα τι βράζει και μου είπε φτιάχνω για το σκυλάκι κοτόπουλο. Μου έκανε εντύπωση η ώρα. Αυτή ήταν η συζήτηση και έφυγα.
Προεδρος : Είδατε αίμα πουθενά;
Κατηγορούνεος : Δεν πήγα σε άλλο χώρο όχι δεν είδα.
Πρόεδρος: Φαινόταν καθαρισμένος ο χώρος;
Κατηγορούμενος:Τότε τίποτα δεν μου είχε κάνει εντύπωση είχε μία νάυλον σακούλα ήταν στο διάδρομο και μου είπε ο Σάββας ότι έιχε πάει στο βουλγάρικο κατάστημα και είχε πάρει τρόφιμα.
Πρόεδρος: Του είχε αναφέρει κάτι για το θάνατο της Άννυς ή για τον τεμαχισμό της;
Κατηγορούμενος: Μόλις μπήκα στο σπίτι τον ρώτησα πού είναι η μικρή πριγκίπισα και μου είπε ότι είναι στην μητέρα του για να την προσέχει.
Πρόεδρος: Μύρισε κάτι;
Κατηγορούμενος: Όχι.
Πρόεδρος: Ξαναπήγατε στο σπίτι;
Κατηγορούμενος: Είχα πάει στα γενέθλια μιας φίλης το Μεγάλο Σάββατο και μου λέει έλα σπίτι και μετά θα βγούμε να πάμε για ποτό. Μείναμε εκεί και παίζαμε PlayStation.
Είδατε στους τοίχους διαμερίσματος αίμα ή ο, τιδηποτε άλλο, εμετό;
Κατηγορούμενος : Ποτέ...
Πρόεδρος : Σας είπε κάτι εκείνο το βράδυ;
Κατηγορούμενος : Όχι ήταν χαρούμενος, πήγαμε σε μια ντισκοτέκ που ήταν κλειστή.
Πρόεδρος : Το σκυλί έκανε κάτι;
Κατηγορούμενος : Ήταν στην κουζίνα.
Πρόεδρος: Την επόμενη ημέρα πήγατε στο σπίτι;
Κατηγορούμενος : Εννιά με δέκα το βράδυ. Πάλι παίξαμε PlayStation... Πήγαμε για ποτό. Τι να πω ενάμιση χρόνο τώρα ο κατηγορούμενος δουλεύει όλο τον κόσμο με την μοίρα της κόρης του. Μπορεί να το κάνει και για εκδίκηση.
Κατηγορούμενος: Είχα πάει στα γενέθλια μιας φίλης το Μεγάλο Σάββατο και μου λέει έλα σπίτι και μετά θα βγούμε να πάμε για ποτό. Μείναμε εκεί και παίζαμε PlayStation.

Σάββας: «Ηρθε ο Θεός και πήρε το παιδί μου»

«Μου είπε ότι είχε μεγάλα προβλήματα, ότι η μάνα του είναι στο ψυχιατρείο διότι η Αννυ έφυγε από το σπίτι και δεν μπορούμε να την βρούμε. Τον ρώταγα συνέχεια αν μου κάνει πλάκα. Τον ρώταγα αν κάποιος ψάχνει το παιδί. Προσπαθούσε να με πείσει ότι το παιδί έφυγε από το σπίτι της μητέρας του. Μετά από δέκα λεπτά μου είπε ότι το παιδί έφυγε από το διαμέρισμα της Μιχάηλ Βόδα. Όταν μου είπε ότι το παιδί έφυγε από το σπίτι, εγώ πήγα να δω αν τα παπούτσια του παιδιού ήταν εκεί. Άρχισα να τον ρωτάω πως έγινε αυτό. Μου είπε «κατάλαβες ότι σου λέω ψέματα!», τότε μου είπε ότι το παιδί δεν υπάρχει πια. «Ήρθε ο Θεός και πήρε το παιδί μου». Μου είπε, ότι ένα πρωί καθώς ξύπνησε βρήκε το παιδί με μελανά χείλια, ήταν παγωμένο και ότι το έχει κρύψει και πως ποτέ κανένας δεν θα το βρει. Μου είπε ότι άφησε το παιδί σε μια κουβέρτα νεκρό για να σκεφτεί. Είπε ότι είδε το παιδί νεκρό δίπλα του, ότι ήταν σίγουρος για αυτό. Ότι το τεμάχισε και κανείς δεν θα το βρει».

Με την ολοκλήρωση της απολογία του Νικολάι, ο Σάββας είπε στο δικαστήριο πως ο συγκατηγορούμενος του λέει ψέματα : «Εγώ θέλω να πω ότι λέει ψέματα, ξέρει τι έχει γίνει. Γιατί λέει ψέματα δεν ξέρω...».

Νωρίτερα είχε απολογηθεί στο δικαστήριο ο τέταρτος κατηγορούμενος, ένας ηλικιωμένος που αντιμετωπίζει πλημμεληματικού βαθμού κατηγορία για ψευδορκία, καθώς είχε πει στους αστυνομικούς, ότι φιλοξενούσε την Άννυ στο σπίτι του. Ο κατηγορούμενος είπε πως είχε γνωρίσει τον Σάββα το 2011 από έναν φίλο του που ήταν πελάτης του. Είπε πως είδε τον Σάββα τη Μεγάλη Δευτέρα: «Ήρθε στο σπίτι με την μικρή για να πιούμε καφέ. Μου είπε ότι θα έφευγαν μόνιμα για Βουλγαρία και μου είπε ότι η Δημήτρινα ήταν στη Γερμανία και σε λίγες ημέρες θα έρθει. Μου πρότεινε να μου δώσει τον καναπέ. Μου είπε ότι θα έμπαινε σε κέντρο αποτοξίνωσης. Δεν είχε εικόνα τοξικομανή, χόρτο κάπνιζε. Μετά το Πάσχα - ήταν μπροστά και ο Νικολάι - μου έδωσε πλαστικές λεκάνες, δύο καρέκλες και δύο σκαμπό. Δεν έδειχνε αγχωμένος και ανήσυχος».

Την Παρασκευή αναμένεται η πρόταση της εισαγγελέως έδρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Άννυ δίκη φυλακή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ