Βενιζέλος διαψεύδει Καμμένο ότι του προτάθηκε να μπει σε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Βενιζέλος διαψεύδει Καμμένο ότι του προτάθηκε να μπει σε κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπέρριψε ο Ευάγγελος Βενιζέλος τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου, ότι είχε προσκληθεί στο σπίτι του επιχειρηματία κ. Καλογρίτσα, όπου παρουσία του ζητήθηκε από τον νυν υπουργό Αμυνας να συνεργαστεί με την κυβέρνηση Σαμαρά.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, εξέφρασε την απορία του, λέγοντας:

«Το ΠΑΣΟΚ, δηλαδή, ζητούσε να μπει στην κυβέρνηση ένα δεξιό κόμμα, και να χάσει την επηρροή του; Εμείς θέλαμε να λειτουργήσουμε ως εγγυητές της σταθερότητας».

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις ημερομηνίες συγκρότησης της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και της δημιουργίας του κόμματος του κ. Καμμένου, σημειώνοντας πως οι ΑΝΕΛ είχαν δημιουργηθεί την επίμαχη χρονική στιγμή. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατέληξε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Σκεφτείτε μόνοι σας τη σοβαρότητα αυτού».

Τί είπε ο κ. Καμμένος

Σήμερα, σε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού / Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104.9 Fm» ο Υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος έριξε νέες βολές εναντίον του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα.
«Ο κ. Καλογρίτσας εμένα με είχε καλέσει σπίτι του, παρουσία του κ. Βενιζέλου και μου ζητούσε τη μία φορά να συνδράμω, να μπω στην κυβέρνηση -πριν γίνουν οι ΑΝΕΛ- να μπω στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, και τη δεύτερη φορά να μη συμπράξω με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Είναι ξεκάθαρο ποιος είναι με ποιον», υπογράμμισε ο υπουργός Άμυνας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ