Παπαθεοδώρου: Βαρύτατα τραυματισμένη η Δικαιοσύνη από τους χειρισμούς του Τσίπρα - iefimerida.gr

Παπαθεοδώρου: Βαρύτατα τραυματισμένη η Δικαιοσύνη από τους χειρισμούς του Τσίπρα

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανακοίνωση για τη συνάντηση Τσίπρα-Δικαστών, εξέδωσε ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Δικαιοσύνης, Μεταναστευτικής Πολιτικής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θ. Παπαθεοδώρου.

«Η Δικαιοσύνη βγαίνει βαρύτατα τραυματισμένη από τους χειρισμούς του κ. Πρωθυπουργού και τα όποια προσχήματα μόνο πανικό προδίδουν», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τελικά ο κ. Πρωθυπουργός δεν τηρεί πια ούτε τα προσχήματα στις καθημερινές παρεμβάσεις του στο έργο της Δικαιοσύνης. Η σημερινή συνάντηση με τους Προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων «φέρεται» να έγινε για το Ειδικό Μισθολόγιο, χωρίς όμως την παρουσία των Ενώσεων των Δικαστών, ενώ ο Πρόεδρος του ΣτΕ έκανε δηλώσεις για τη ματαίωση της Διάσκεψης του ΣτΕ, αποδεχόμενος ουσιαστικά την επιχείρηση χειραγώγησης.

Η Δικαιοσύνη βγαίνει βαρύτατα τραυματισμένη από τους χειρισμούς του κ. Πρωθυπουργού και τα όποια προσχήματα μόνο πανικό προδίδουν. Η κατάρρευση της Κυβέρνησης δεν πρέπει να συμπαρασύρει το κύρος των θεσμών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ