Διέρρευσε sex tape και αναστάτωσε το ισπανικό ποδόσφαιρο - Κοινή δήλωση των δύο παικτών [εικόνα] - iefimerida.gr
ΣΠΟΡ 

Διέρρευσε sex tape και αναστάτωσε το ισπανικό ποδόσφαιρο - Κοινή δήλωση των δύο παικτών [εικόνα]

Στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκαν δύο ποδοσφαιριστές της Έιμπαρ, όταν διέρρευσε το απόγευμα της Τετάρτης στο διαδίκτυο, sex tape, στο οποίο πρωταγωνιστούσαν οι ίδιοι με μια κοπέλα.

Ο Αντόνιο Λούνα και ο Σέρτζι Ενρικ, έγιναν αρνητικοί πρωταγωνιστές στον ισπανικό Τύπο, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησαν πως ένα προσωπικό τους βίντεο, διέρρευσε.

Οι αντιδράσεις των μεγαλύτερων ισπανικών Μέσων Ενημέρωσης ήταν έντονες και οι δύο παίκτες σχεδόν δύο ώρες αργότερα εξέδωσαν γραπτή δήλωση, δείχνοντας την μεταμέλειά τους για το γεγονός.

«Λυπούμαστε πολύ και ζητάμε συγγνώμη που αυτές οι εικόνες διέρρευσαν, χωρίς τη γνώση μας ή ακόμη περισσότερο τη συγκατάθεσή μας. Θέλουμε να απολογηθούμε που με την πράξη μας αυτή πλήττεται όχι μόνο η δική μας εικόνα, αλλά και αυτή του συλλόγου μας. Ξέρουμε πως ως επαγγελματίες αθλητές πρέπει να αποτελούμε πρότυπο για όλους, κυρίως για τους νέους και γι’ αυτό ζητάμε συγγνώμη αν προσβάλαμε ή θίξαμε κάποιον με τις εικόνες αυτές. Ελπίζουμε το βίντεο αυτό να μην πλήξει το σύλλογο και τους συμπαίκτες μας», ανέφερε η κοινή δήλωση των δύο παικτών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειμπαρ Ποδόσφαιρο sex tape
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ