Μπάγεβιτς: Να αλλάξουμε την κατάσταση – Σοβαρό πρόβλημα με Λέσκοτ - iefimerida.gr

Μπάγεβιτς: Να αλλάξουμε την κατάσταση – Σοβαρό πρόβλημα με Λέσκοτ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ επέστρεψε μετά το διήμερο ρεπό στα Σπάτα και εκεί περίμενε τους παίκτες ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ μίλησε στους ποδοσφαιριστές τονίζοντας «Για ότι έγινε με τον Ολυμπιακό δεν φταίει ένας, δεν φταίει μόνο ο προπονητής. Φταίνε όσοι έπαιξαν. Κοιτάξτε τι δεν κάνετε, για να προχωρήσουμε. Δουλέψτε και διορθώστε ότι δεν πήγε καλά, με τον προπονητή σας. Εμείς σας πιστεύουμε, το ίδιο και τον προπονητή. Ολους σας εμπιστευόμαστε, για αυτό είστε εδώ. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είναι ακόμη πολύ νωρίς και υπάρχει χρόνος. Αν έχετε παράπονα να μας τα πείτε, ή στον προπονητή σας. Θέλουμε να αλλάξετε την κατάσταση άμεσα».

Εν συνεχεία μίλησε και ο Τιμούρ Κετσπάγια. Ο προπονητής της ΑΕΚ για ακόμη μια φορά ανέλαβε την ευθύνη για το Καραϊσκάκη, αλλά ζήτησε από τους παίκτες του να αναλογιστούν και αυτοί τι έγινε και τις ευθύνες τους, και να προχωρήσουν όλοι μαζί και να βελτιωθούν μέσα από την δουλειά.

Ωστόσο, στα Σπάτα υπήρχαν και δυσάρεστα νέα. Ο Λέσκοτ έχει πρόβλημα στο γόνατο και θα κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί η ζημιά, ο Σιμόες συνέχισε με ατομικό, ενώ ο Αλμέιδα είναι καλύτερα και προπονήθηκε.

Την Παρασκευή στις 16:30 η ΑΕΚ δίνει φιλικό με την Καλλιθέα εκτός έδρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μπαγεβιτς παίκτες Σπάτα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ