Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας έπαιζε Pokemon Go μέσα στη Βουλή -Τη «συνέλαβε» ο φακός - iefimerida.gr

Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας έπαιζε Pokemon Go μέσα στη Βουλή -Τη «συνέλαβε» ο φακός

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αρχική τρέλα που είχε καταλάβει όλο τον πλανήτη έχει ξεθυμάνει μεν, αλλά κάποιοι επιμένουν να κυνηγούν Pokemon μετά μανίας. Και ούτε πρωθυπουργός δεν μπόρεσε να αντισταθεί!

Η πρωθυπουργός της Νορβηγίας «συνελήφθη» να παίζει Pokemon Go κατά τη διάρκεια συζήτησης στο κοινοβούλιο της χώρας.

Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» την Ερνα Σόλμπεργκ να παίζει το εν λόγω παιχνίδι, σε συζήτηση την Τρίτη. Σύμφωνα με τον Guardian, δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι η πρωθυπουργός είναι φανατική οπαδός του Pokemon Go. Η μανία της είναι τέτοια, που κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στην Σλοβακία βρήκε χρόνο να παίξει το παιχνίδι, δηλώνοντάς το μάλιστα και στους δημοσιογράφους.

Αυτή η τρέλα φαίνεται πάντως ότι έχει... συνεπάρει όλη την πολιτική σκηνή της Νορβηγίας. Η αρχηγός του Φιλελεύθερου Κόμματος, Τρίνε Σκέι Γκράντε, έπαιζε Pokemon Go σε συνάντηση για την εθνική ασφάλεια τον Αύγουστο!

Ισως για αυτό έδειξε κατανόηση για το «παραστράτημα» της πρωθυπουργού, η οποία έπαιζε την ώρα που η Γκράντε μιλούσε στη βουλή. «Ακουσε τι είπα. Εμείς οι γυναίκες μπορούμε να κάνουμε δύο πράγματα ταυτόχρονα», έγραψε στο Twitter η πολιτικός «δικαιολογώντας» την Σόλμπεργκ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Pokemon Go πρωθυπουργός Ερνα Σόλμπεργκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ