Είναι 104 ετών και κάνει like και share στο Facebook! - iefimerida.gr

Είναι 104 ετών και κάνει like και share στο Facebook!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ο γηραιότερος χρήστης του facebook αλλά αυτό δεν φαίνεται να τον πτοεί. Ο Λεωνίδας Πανουτσόπουλος είναι 104 ετών και παίζει τα social media στα δάχτυλα!

«Η αλήθεια είναι ότι είμαι γεννημένος το 1908 αλλά όχι ότι κρύβω χρόνια, απλά το Facebook δε μου επέτρεπε για κάποιο λόγο να επιλέξω ως χρονολογία γέννησης το 1908; Γιατί; Η τρίτη ηλικία δεν έχει δικαίωμα στα social network media; Όπως θα καταλάβετε, είναι λίγο αδύνατο να γράφω εγώ ή να χειρίζομαι αυτό το σύστημα. Για το λόγο αυτό, τα δισέγγονα μου, θα με ενημερώνουν και μέσω αυτών θα μπορώ να συμμετέχω» γράφει στο προφίλ του.

Έχει καταγωγή από το Σοπωτό Αροανίας Καλαβρύτων και το προφίλ του είναι Leonidas Panoutsopoulos (Λεωνίδας Πανουτσόπουλος). Κάνει likes, ανεβάζει photos, χαιρετίζει τους φίλους του και στέλνει friend requests ενώ διαθέτει gmail και κινητό τηλέφωνο. Όσο για την προσωπική του κατάσταση, όπως φαντάζεστε δηλώνει... χήρος.

Σύμφωνα με το kalavrytanews ο κ. Πανουτσόπουλος έχει παιδιά αλλά και... 9 δισέγγονα, με το μεγαλύτερο να έχει ξεπεράσει την ηλικία των 30 ετών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ