Ποτάμι για ΣτΕ: Η κυβέρνηση να καταλάβει ότι η δικαιοσύνη δεν είναι παράρτημα της εξουσίας της - iefimerida.gr

Ποτάμι για ΣτΕ: Η κυβέρνηση να καταλάβει ότι η δικαιοσύνη δεν είναι παράρτημα της εξουσίας της

Φωτογραφία: SOOC/ ΝΙΚΟΣ ΛΥΜΠΕΡΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παραιτήσεις των δύο Αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας αποδεικνύουν ότι η κατάσταση στη Δικαιοσύνη έχει γίνει θεσμικά επικίνδυνη, σχολίασε το Ποτάμι.

Σε ανακοίνωσή του, μετά από τις παραιτήσεις των δύο αντιπροέδρων του ΣτΕ, το Ποτάμι τονίζει ότι η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει τις πιέσεις και να καταλάβει ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι και δεν θα γίνει παράρτημα της εξουσίας τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Οι ηχηρές παραιτήσεις των δύο Αντιπροέδρων του Συμβουλίου Επικρατείας, Κ. Σακελλαροπούλου και Χρ. Ράμμου, από μέλη της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ εξαιτίας της ανακοίνωσης για την αναβολή της διάσκεψης στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, και κυρίως τα όσα πολύ σοβαρά καταγγέλλουν με τις επιστολές τους, αποδεικνύουν ότι η κατάσταση στη Δικαιοσύνη έχει γίνει θεσμικά επικίνδυνη.

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πρέπει να σταματήσουν τις πιέσεις και πρέπει να καταλάβουν ότι η Δικαιοσύνη δεν είναι και δεν θα γίνει παράρτημα της εξουσίας τους».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ