Από καράφλα σε μοϊκάνα -Ο Τζουντ Λο προκαλεί με τα νέα του μαλλιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Από καράφλα σε μοϊκάνα -Ο Τζουντ Λο προκαλεί με τα νέα του μαλλιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θέμα συζήτησης για το κούρεμά του έγινε ο Τζουντ Λο, καθώς, ενώ στο παρελθόν έχει εμφανιστεί σχεδόν καραφλός, τώρα απαθανατίστηκε με… μοϊκάνα!


Πρώτο θέμα στα «πηγαδάκια» κοσμικής εκδήλωσης, το βράδυ της Τρίτης, στο Λονδίνο, έγιναν τα μαλλιά του Τζουντ Λο, καθώς ο ηθοποιός εμφανίστηκε με νέο look επί της κεφαλής, με μία…μοϊκάνα να ξεχωρίζει.

Από καράφλα σε μοϊκάνα -Ο Τζουντ Λο προκαλεί με τα νέα του μαλλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Τα τελευταία χρόνια, τα μαλλιά του ηθοποιού έχουν γίνει θέμα συζήτησης, αφού, πότε εμφανίζεται σχεδόν καραφλός και πότε με πλούσια κόμη.

Από καράφλα σε μοϊκάνα -Ο Τζουντ Λο προκαλεί με τα νέα του μαλλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Ενδεικτικά, τον Μάιο του 2011, οι παπαράτσι τον είχαν «τσακώσει» με εκτεταμένη φαλάκρα στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού, ενώ λιγοστές ήταν και οι τρίχες του στην πρεμιέρα της ταινίας «Sherlock Holmes», ένα χρόνο μετά.
Για μια δεκαετία περίπου εθεωρείτο ο πιο ωραίος σταρ στον πλανήτη. Το καταπράσινο βλέμμα του, το baby face και τα πυρόξανθα πυκνά μαλλιά του ήταν τα δυνατά του σημεία.

Από καράφλα σε μοϊκάνα -Ο Τζουντ Λο προκαλεί με τα νέα του μαλλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Απ’ ό,τι φαίνεται όμως, οι μέρες αυτές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για το Τζουντ Λο, που το πέρασμα του χρόνου έχει αρχίσει να αφήνει τα σημάδια του στον άλλοτε ζεν πρεμιέ του Χόλιγουντ.
Ο 40χρονος ηθοποιός εμφανίστηκε στην φιλανθρωπική παράσταση The Curious Incident Of The Dog In The Night-Time, τον περασμένο ΟΚκτώβριο, και τα φλας των φωτογράφων άστραψαν, απαθανατίζοντας το νέο, κοντοκουρεμένο look του, αφού η πάλαι ποτέ πλούσια κόμη του, έχει αραιώσει αισθητά.

Από καράφλα σε μοϊκάνα -Ο Τζουντ Λο προκαλεί με τα νέα του μαλλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Από καράφλα σε μοϊκάνα -Ο Τζουντ Λο προκαλεί με τα νέα του μαλλιά [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζουντ Λο μοϊκάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ