Σταυρόπουλος: Ανοικτό το ενδεχόμενο παράτασης της θητείας Παπαδήμου - iefimerida.gr

Σταυρόπουλος: Ανοικτό το ενδεχόμενο παράτασης της θητείας Παπαδήμου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου είναι μεταβατική και όχι υπηρεσιακή, είναι μία κυβέρνηση που κυβερνά δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Σταυρόπουλος αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο παράτασης της θητείας της κυβέρνησης ενώ παράλληλα απέφυγε να δεσμευτεί για τη λήψη νέων μέτρων το 2012.

Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στο Σκαϊ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «όλα όσα πρέπει να γίνουν δεν πρέπει να συνδέονται με συγκεκριμένη ημερομηνία. Και αντικειμενικά να το δει κανείς, είναι δύσκολο να προσδιοριστεί συγκεκριμένη ημερομηνία...Ως κυβέρνηση έχουμε αναλάβει ένα σκοπό που πρέπει να εξυπηρετηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο»,

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο νέων μέτρων τη νέα χρονιά ο κ. Σταυρόπουλος υποστήριξε ότι απάντησε ότι όταν μία κυβέρνηση κυβερνά, πρέπει να παίρνει αποφάσεις.

«Είμαστε στο χείλος του γκρεμού και πρέπει να πάρουμε επώδυνες αποφάσεις... Δεν μπορούμε να προδιαγράψουμε τίποτα μέσα σε ένα τόσο δυσμενές περιβάλλον», τόνισε. Επεσήμανε ωστόσο ότι «υπάρχει μεγάλη ευαισθησία από την πλευρά της κυβέρνησης για όλους αυτούς που υποφέρουν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ