Η εξομολόγηση του παππού του Μπεν: Είναι τρομερό να ζεις με ενοχές όλη σου τη ζωή - iefimerida.gr

Η εξομολόγηση του παππού του Μπεν: Είναι τρομερό να ζεις με ενοχές όλη σου τη ζωή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην Κω μεταβαίνει σήμερα, Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, ο παππούς του Μπεν Νίνταμ, που ζητά απαντήσεις για το τι συνέβη με τον εγγονό του 25 χρόνια πριν.

Ο 68χρονος Εντι Νίνταμ εκλήθη από τον επικεφαλής των ερευνών στο νησί, Τζον Κάζινς, ωστόσο θέλει και ο ίδιος να μάθει τι ακριβώς συνέβη. «Θέλω απαντήσεις πριν πάω στον τάφο μου», είπε χαρακτηριστικά στη Mirror.

Ο πρώην οικοδόμος θα οδηγηθεί στο σημείο όπου χθες κατεδαφίστηκε ένα δωμάτιο της αγροικίας, το οποίο ο ίδιος είχε χτίσει λίγο καιρό μετά την εξαφάνιση του Μπεν.

Η προέκταση αυτή, που γκρεμίστηκε χθες μέσα σε 25 λεπτά από ένα JCB, εφάπτονταν με την αγροικία στην οποία ο Εντι έκανε ανακαίνιση στις 24 Ιουλίου 1991, ημέρα εξαφάνισης του εγγονού του.

Η εξομολόγηση του παππού του Μπεν: Είναι τρομερό να ζεις με ενοχές όλη σου τη ζωή | iefimerida.gr 0
Η εξομολόγηση του παππού του Μπεν: Είναι τρομερό να ζεις με ενοχές όλη σου τη ζωή | iefimerida.gr 1

Ο ίδιος δήλωσε «νευρικός» που επιστρέφει στην Κω, αλλά και «απελπισμένος», θέλοντας να βοηθήσει στη λύση του 25ετούς μυστηρίου που έχει στοιχειώσει την οικογένειά του.

Ο Εντι Νίνταμ είπε στη Mirror: «Είμαι ανήσυχος, γιατί αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά από τις έρευνες του 2012 (σ.σ.: τότε είχε ξαναπάει στην Κω). Η αστυνομία πιστεύει ακράδαντα ότι ο Μπεν είναι νεκρός. Απλά σκέφτομαι ότι υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουμε».

Η εξομολόγηση του παππού του Μπεν: Είναι τρομερό να ζεις με ενοχές όλη σου τη ζωή | iefimerida.gr 2

Και συνέχισε: «Θέλω να δω τους αστυνομικούς στα μάτια. Πιστεύω ότι έχουν ισχυρές ενδείξεις πως κάτι δεν πάει καλά. Μας είπαν να προετοιμαστούμε για το χειρότερο, μας είπαν πως ο Μπεν μπορεί να σκοτώθηκε από έναν εκσκαφέα. Αλλά εάν βρουν τον Μπεν, αυτό θα είναι το τέλος ενός εφιάλτη και η αρχή ενός άλλου. Είναι τρομερό συναίσθημα να ζεις με ενοχές που ξέρεις ότι δεν θα φύγουν ποτέ. Και η θεωρία της αστυνομίας περί ατυχήματος το κάνει ακόμα χειρότερο».

Η εξομολόγηση του παππού του Μπεν: Είναι τρομερό να ζεις με ενοχές όλη σου τη ζωή | iefimerida.gr 3

Την ημέρα που εξαφανίστηκε ο Μπεν, η σύζυγος του Εντι Νίνταμ, η 64χρονη σήμερα Κριστίν, είχε πάει τον μικρό προκειμένου να δει τον παππού του που ανακαίνιζε την αγροικία. «Ο Μπεν ήταν μαζί μου και με τη γιαγιά του και εξαφανίστηκε ενώ τον είχαμε υπό τη φροντίδα μας. Πραγματικά, με εκπλήσσει το γεγονός ότι η κόρη μου (σ.σ.: η μητέρα του Μπεν) δεν με μισεί. Δεν ξέρω πώς μπορεί να αισθάνεται».

Αλλά η Κέρι Νίνταμ, που δούλευε σε ξενοδοχείο στην Κω την ημέρα της εξαφάνισης, είπε για το «οδυνηρό» ταξίδι του πατέρα της στην Κω: «Είμαι υπερήφανη που έχει το κουράγιο να πάει εκεί -εγώ δεν το έχω τώρα. Και αυτό δείχνει τη δύναμη του πατέρα μου».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ