Hamdog: Η νέα πατέντα που έγινε viral -Χάμπουργκερ και χοτ ντογκ σε ένα [εικόνες & βίντεο]

Σου αρέσει τόσο πολύ το burger και το hot dog που κάθε φορά που λες πως θα κάνεις μία ατασθαλία δεν ξέρεις τι να διαλέξεις; Ένας Αυστραλός βρήκε τη λύση, δημιουργώντας το... Hamdog (δηλαδή χάμπουργκερ και χοτ ντογκ).

Δημιουργώντας ένα ψωμάκι (σε σχήμα σαν πεϊνερλί), ο Μακ Μάρει σκέφτηκε πως έτσι μπορεί να χωρέσει ανάμεσα σε ένα κομμένο μπιφτέκι και ένα λουκάνικο το οποίο θα γαρνίρεται με την αγαπημένη σάλτσα, λαχανικά και πατάτες που ο καθένας συνηθίζει να βάζει.

A photo posted by Michael Babich (@llunga) on Sep 21, 2016 at 3:19am PDT

Με τον ίδιο να ξεκινάει την πατέντα του από την Αυστραλία, το BBC αναφέρει πως στους μόλις δύο μήνες λανσαρίσματος του Hamdog, ο Μαρκ πουλάει ένα ανά κάθε 15 δευτερόλεπτα.

A photo posted by @JasonDRossi (@rossisburgerclub) on Oct 4, 2016 at 8:38am PDT

Παρ΄όλο που την ιδέα την είχε σκεφτεί από το 2009, ο επιχειρηματίας κατάφερε να βρει φέτος επενδυτές και έτσι το νέο fast food έγινε αμέσως viral στην Αυστραλία.

Αν και η πατέντα έχει κυκλοφορήσει και στην Αμερική, ο Μάρκ έχει κάνει τόσο καλή διαφήμιση στο δημιούργημά του, πουλώντας το σε πάγκους και αγορές που όλοι μιλάνε πλέον για το σάντουιτς με μπιφτέκι και λουκάνικο σε ένα.

A photo posted by Вкусная компания "Виорд" (@viordkhv) on Oct 3, 2016 at 8:13pm PDT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χάμπουργκερ χοτ ντογκ Αυστραλία

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ