Η συνταγή του Τζέιμι Ολιβερ για την παέγια που εξόργισε τους Ισπανούς -Αγριο κράξιμο - iefimerida.gr

Η συνταγή του Τζέιμι Ολιβερ για την παέγια που εξόργισε τους Ισπανούς -Αγριο κράξιμο

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Twitter /@jamieoliver
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση χωρίς έλεος εξαπέλυσαν οι Ισπανοί μέσω των κοινωνικών δικτύων στον Τζέιμι Όλιβερ εξαιτίας μίας συνταγής.

Ο διάσημος Βρετανός σεφ δημοσίευσε μία συνταγή για την παέγια, το αγαπημένο παραδοσιακό πιάτο των Ισπανών, στην οποία πρότεινε ως συστατικό το τσορίθο, το γνωστό ισπανικό λουκάνικο.

Good Spanish food doesn’t get much better than paella. My version combines chicken thighs & chorizo https://t.co/2cXK4xoTfS #recipeoftheday pic.twitter.com/DD0HXY98pM

Ο σεφ ανέβασε τη συνταγή του στο Twitter και απευθείας ξεκίνησε ένα απίστευτο κύμα επίθεσης με τους Ισπανούς να αντιδρούν, να χαρακτηρίζουν τη συνταγή ακόμα και «βδέλυγμα» και να τον κοροϊδεύουν προτείνοντας τις δικές τους εκδοχές γνωστών αγαπημένων πιάτων των Βρετανών, όπως το fish and chips με μελιτζάνες, πάπια και βοδινό.

«Βγάλε το τσορίθο. Δεν διαπραγματευόμαστε με τρομοκράτες. Προειδοποίηση πρώτη», του έγραψε ένας χρήστης. «Ας ελπίσουμε ότι το μαχαίρι θα γλιστρήσει όταν θα κόβει τον κόλιανδρο», έγραψε άλλος, «Γιατί δεν κάνεις νάγκετς κοτόπουλου με τα δάχτυλά σου», ήταν ένα άλλο σχόλιο.

Όσον αφορά στην παέγια, είναι ένα αρκετά διαδεδομένο πιάτο στην Ισπανία και είναι εποχιακό, ενώ στα συστατικά του συμπεριλαμβάνεται ψάρι, όστρακα, κοτόπουλο και φασόλια, αλλά όχι σκέτο λουκάνικο τσορίθο.

Αυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που Ισπανοί κριτικάρουν Βρετανό σεφ για συνταγή. «Θύμα» τους υπήρξε και στο παρελθόν ο Γκόρντον Ράμσι ο οποίος έβαλε τσίλι στην παέγια «επειδή δεν είναι ποτέ αργά να μπερδέψεις την Ισπανία με το Μεξικό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέιμι Όλιβερ παέγια Ισπανοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ