Επώνυμες μάρκες: Πού θα βρεις Chanel, Hermès και Gucci στην Αθήνα με έκπτωση [λίστα] - iefimerida.gr

Επώνυμες μάρκες: Πού θα βρεις Chanel, Hermès και Gucci στην Αθήνα με έκπτωση [λίστα]

Φωτογραφία: Shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι κι αν δεν έχεις την ευκαιρία πια να διαθέσεις ένα ποσό για επώνυμες τσάντες και αξεσουάρ, μερικά καταστήματα έχουν βρει την λύση.

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες στρέφονται στις second hand επώνυμες τσάντες, οι οποίες είναι αυθεντικές και κοστίζουν πολύ λιγότερο από αυτές του «κουτιού».

Στα παρακάτω outlets, second hand μαγαζιά και online e-shops, μπορείς να βρεις την αγαπημένη σου επώνυμη μάρκα σε πιο χαμηλή τιμή και σε έκπτωση που φθάνει ακόμη και... 80% κάτω.

  • Notos Outlet (Μενεξέδων 6 - Κάτω Κηφισιά Tηλ. 211 1887341)

Το ιδανικό outlet για τις γυναίκες που αγαπούν τα ακριβά καλλυντικά και τις επώνυμες τσάντες, αλλά δεν θέλουν να ξοδέψουν μία περιουσία. Στο Notos outlet στην Κηφισιά, μπορείς να βρεις ρούχα σε τιμές προσφοράς, αλλά και καλλυντικά, αφού στον ίδιο χώρο στεγάζεται και το Notos Perfume Bar. Ειδικότερα, το Notos Perfume Bar, έχει μια μεγάλη ποικιλία αρωμάτων, προϊόντων μακιγιάζ και ομορφιάς από τα μεγαλύτερα brands, όπως Clarins, Lancaster, Davidoff, Max Factor, Givenchy, Bvlgari, Versace, Hermes, κ.α.

www.notoscom.gr

Επώνυμες μάρκες: Πού θα βρεις Chanel, Hermès και Gucci στην Αθήνα με έκπτωση [λίστα] | iefimerida.gr 0
  • McArthur Glen (Οικοδομικό τετράγωνο Ε71, Γυαλού, Σπάτα –δίπλα από το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, τηλ: 210 6630830)

Οι επιλογές στο McArthur Glen είναι πολλές για σένα που δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να αγοράσεις ( ή έχεις πολλά που θέλεις). Αγαπημένες μάρκες όπως Diesel, Salvatore Ferragamo, Καλογήρου, Ralph Lauren, Adidas σε εκπτώσεις από 35-70%,θα ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα σου, χωρίς να ξοδέψεις μία περιουσία. Συνδύασέ το με μία μίνι εκδρομή για καφέ και βόλτα στο Αττικό Πάρκο.

www.mcarthurglen.com/gr/mcarthurglen-athens/gr/

Επώνυμες μάρκες: Πού θα βρεις Chanel, Hermès και Gucci στην Αθήνα με έκπτωση [λίστα] | iefimerida.gr 1
  • Luxury Toys (Αθήνα - Γλυφάδα - Κηφισιά - Βουλιαγμένη / www.luxurytoys.gr)

Έχοντας 4 καταστήματα στην Αττική, το Luxury Toys έχει τις αγαπημένες γυναικείες μας μάρκες όπως Louis Vuitton, Hermès, Balenciaga, Chanel, Christian Dior και Gucci σε προσιτές τιμές. Μπορείτε να βρείτε αυτό που ζητάτε στο online shop της, το οποίο ανανεώνεται καθημερινά με νέες παραλαβές.

Επώνυμες μάρκες: Πού θα βρεις Chanel, Hermès και Gucci στην Αθήνα με έκπτωση [λίστα] | iefimerida.gr 2
  • Bohbo (Ιπποκράτους 39 - 10680 Κολωνάκι, Αθήνα Τηλ. 210 33 89 202)

Το second hand μαγαζί με ποικιλία σε ρούχα, παπούτσια και τσάντες από μεγάλους οίκους βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας και ονομάζεται Bohbo. Εκεί θα βρεις μάρκες όπως Chanel, Louis Vuitton, Dior, Hermès, Stella McCartney, Gucci, Prada, Chloe, Bottega Veneta, Marc Jacobs κ.ά, σε πολύ καλές ποιότητες και πολύ καλές τιμές.

www.bohbo.eu

  • Factory Outlet (Πειραιώς 76, τηλ: 2104833926 και Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου, τηλ: 2103541800)

Στο Factory Outlet, που έχει δύο τεράστια καταστήματα στην Πειραιώς και στην περιοχή του Αεροδρομίου, θα βρεις επώνυμα προϊόντα από δεκάδες brands, όπως Ugg, Juicy Couture, Nike, Nak, Replay, Wrangler και πολλά ακόμη, σε εκπτώσεις που αγγίζουν και το 80%.

www.factory.gr

Επώνυμες μάρκες: Πού θα βρεις Chanel, Hermès και Gucci στην Αθήνα με έκπτωση [λίστα] | iefimerida.gr 3

Το Starbags έχει «ατού» στις τσάντες, καθώς μπορείς και να τις αγοράσεις και να τις νοικιάσεις. Ανάμεσα στους μεγάλους οίκους μόδας, αυτές που κάνουν θραύση είναι οι: Chanel, Louis Vuitton, Balenciaga, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Dolce & Gabbana, Fendi, Marc Jacobs, Prada και πολλοί ακόμη.

Φωτογραφίες: Facebook

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ second hand μάρκες επώνυμες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ