Αλαβάνος: Ανανδρη και χυδαία η στάση του Τσίπρα απέναντι στους συνταξιούχους - iefimerida.gr

Αλαβάνος: Ανανδρη και χυδαία η στάση του Τσίπρα απέναντι στους συνταξιούχους

Φωτογραφία: Eurokinissi/Γιάννης Παναγόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Άνανδρη» και «χυδαία» χαρακτήρισε ο Αλέκος Αλαβάνος τη στάση του Αλέξη Τσίπρα απέναντι στους συνταξιούχους.

«Έγινε αυτό με τους συνταξιούχους στην Ηρώδου του Αττικού. Ζήτα συγγνώμη. Αν νομίζεις ότι φταίει κάποιος συνεργάτης σου, πάρε μέτρα, μην προσπαθείς να την κοπανήσεις», επεσήμανε ο επικεφαλής του Σχεδίου Β', μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 989.

«Γενικά με τον ΣΥΡΙΖΑ, αριστερά χημικά έχουμε, αριστερή εκποίηση της δημόσιας ιδιοκτησίας, αριστερό μνημόνιο έχουμε. Μου θυμίζει έναν που έχει διατελέσει μία δολοφονική πράξη, υπάρχουν μάρτυρες που τον έχουν δει και λέει στο δικαστήριο ότι είναι αθώος. Το ότι λέει πως είναι Αριστερός ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σαν τον δολοφόνο, τον σίριαλ κίλερ, που λέει ότι είναι αθώος. Όποιος θέλει τον πιστεύει. Κάνει ζημιά στην ίδια την Αριστερά. Αν ήμουν νέος θα έλεγα "Θεέ μου μακριά από αυτούς". Όλοι εφαρμόζουν την ίδια πολιτική αυτοί λένε και ψέματα. Ο Σαμαράς είπε ότι θα εφαρμόσει τα μνημόνια, ο ΣΥΡΙΖΑ βγήκε με δημοψηφίσματα και μαγκιές», κατέληξε ο κ. Αλαβάνος.




Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ