Ανατροπές στην Εισαγγελία Εφετών -Εκπτωτος ο Ισίδωρος Ντογιάκος - iefimerida.gr

Ανατροπές στην Εισαγγελία Εφετών -Εκπτωτος ο Ισίδωρος Ντογιάκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την εκλογή του για δεύτερη φορά στο τιμόνι της Εισαγγελίας Εφετών, ο Ισίδωρος Ντογιάκος βρίσκεται αντιμέτωπος με έκπτωση από το αξίωμά του, αφού του επιδόθηκε η απόφαση από το Πειθαρχικό Συμβούλιο του Αρείου Πάγου.

Η επίδοση της απόφασης στον εισαγγελικό λειτουργό δημιουργεί νέα δεδομένα στον χώρο της Εισαγγελίας Εφετών, καθώς οι συνάδελφοί του εισαγγελείς τον επανεξέλεξαν στις πρόσφατες εκλογές της 17ης Σεπτεμβρίου και ενώ γνώριζαν ότι ήταν... τιμωρημένος με ποινή στέρησης μισθού 40 ημερών, με αφορμή την κόντρα που είχε με την πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

Ωστόσο, εκ του νόμου, μετά την κοινοποίηση της απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου, ο κ. Ντογιάκος είναι υποχρεωμένος να αποχωρήσει από τη θέση που μόλις ανέλαβε εκ νέου. Δεύτερος σε ψήφους είχε έλθει ο εισαγγελέας Αντώνης Λιόγας, ωστόσο μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν είναι εκείνος ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Ντογιάκο ή αν θα πρέπει να γίνουν εκ νέου εκλογές για τη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ισίδωρος Ντογιάκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ