Τα social media έκαναν στόχο ληστών την Κιμ Καρντάσιαν; [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα social media έκαναν στόχο ληστών την Κιμ Καρντάσιαν; [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Kim Kardashian West έπεσε θύμα ληστείας στο Παρίσι και της έκλεψαν κοσμήματα πολλών εκατομμυρίων.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η ίδια η Καρντάσιαν έγινε στόχος αφού επιδεικνύει το χλιδάτο lifestyle της στα social media. Η 35χρονη σταρ των ριάλιτι ανέφερε ότι οπλισμένοι ληστές την έδεσαν στο δωμάτιό της σε παρισινό ξενοδοχείο, την έβαλαν στο μπάνιο και την έκλεψαν. Ο εκπρόσωπός της δήλωσε ότι η ίδια «είναι πολύ σοκαρισμένη, αλλά δεν έχει τραυματιστεί».

Πέντε οπλισμένοι μασκοφόροι ξεγέλασαν τη φύλαξή της και διέφυγαν αφού πρώτα ξάφρισαν ένα κουτί με κοσμήματα στο οποίο υπήρχε ένα δαχτυλίδι αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων καθώς και άλλα πολύτιμα κοσμήματα, αξίας 5 και 6 εκατ. δολαρίων. Λίγες ημέρες νωρίτερα, η Κιμ Καρντάσιαν επιδείκνυε σε φωτογραφία που ανέβασε η ίδια το διαμαντένιο δαχτυλίδι της, στο αριστερό της χέρι, και δεν έχανε ευκαιρία να ποζάρει με το απόκτημά της.

Τα social media έκαναν στόχο ληστών την Κιμ Καρντάσιαν; [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Η Johanna Primevert, εκπρόσωπος της παρισινής αστυνομίας, δήλωσε: «Αυτού του είδους τα ατυχήματα είναι εξαιρετικά σπάνια στο Παρίσι. Πρόκειται για μια σταρ που είναι παγκόσμια διάσημη. Μη συγχέετε αυτό που συνέβη στην κ. Καρτνάσιαν -και το οποίο ήταν πιθανόν οργανωμένο- με επιθέσεις σε τουρίστες μπροστά από τη Νοτρ Νταμ ή σε κάποιο άλλο τουριστικό σημείο του Παρισιού».

Τα social media έκαναν στόχο ληστών την Κιμ Καρντάσιαν; [εικόνες] | iefimerida.gr 1


«Προφανώς όταν έχετε μια σταρ σαν την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει πάνω από 49 εκατομμύρια followers στο Twitter... πιστεύω ότι αυτό θα μπορούσε εύκολα να συμβεί οπουδήποτε, όχι μόνο στο Παρίσι. Στόχος ήταν μια επώνυμη, με κοσμήματα που ήταν ήδη γνωστά και ανεβασμένα στα social media και αυτά ακριβώς ήθελαν να αποκτήσουν οι ληστές», πρόσθεσε.
Η Kardashian West εγκατέλειψε αμέσως το Παρίσι, σε ιδιωτικό τζετ, λίγες ώρες μετά τη ληστεία. Το ζευγάρι δεν έχει ακόμη μιλήσει για το γεγονός, ούτε δημόσια, ούτε στα social media. Μάλιστα, ο σύζυγός της Kanye West, διέκοψε μια συναυλία στο Meadows Festival στο Queens, στη New York, όταν πληροφορήθηκε το γεγονός, λέγοντας στους φαν του ότι πρόκειται «για οικογενεικά θέματα».

Τα social media έκαναν στόχο ληστών την Κιμ Καρντάσιαν; [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Τα social media έκαναν στόχο ληστών την Κιμ Καρντάσιαν; [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ social media στόχος Κιμ Καρντάσιαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ