Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η πολυκατοικία που έπαθε καθίζηση εξαιτίας των έργων του Μετρό [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η πολυκατοικία που έπαθε καθίζηση εξαιτίας των έργων του Μετρό [εικόνες & βίντεο]

Φωτογραφία: Τhessnews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σταμάτησαν χθες (3/10) οι εργασίες του μετροπόντικα στη Θεσσαλονίκη καθώς κρίθηκε επικίνδυνη καθίζηση σε οικοδομή.

Η καθίζηση σημειώθηκε σε οικοδομή στην οδό Παπαδάκη, στην οποία μάλιστα στεγάζεται νηπιαγωγείο και έφτασε τα 50 χιλιοστά, ενώ το όριο με βάση τη μελέτη έχει τεθεί στα 25 χιλιοστά.

Έτσι, μετά από συσκέψεις των αρμοδίων το Σαββατοκύριακο, αποφασίστηκε η διακοπή των εργασιών διάνοιξης σήραγγας στην περιοχή Βούλγαρη, από τη Νέα Ελβετία προς το σταθμό Πατρικίου.

Η Πηνελόπη Παπουλίδου, ιδιοκτήτρια διαμερίσματος επί της οδού μίλησε στη Thessnews και δήλωσε εξοργισμένη για το συμβάν διότι όπως ισχυρίζεται η ίδια «το έδαφος είναι αμμώδες».

«Δεν είναι κατάλληλο για να περνάει από κάτω το μετρό. Έχω ενημερώσει εδώ και χρόνια την Αττικό Μετρό να μην περάσει από εδώ»,τόνισε μεταξύ άλλων.

Χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία από την είσοδο διώροφου στην οδό Παπαδάκη.

Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η πολυκατοικία που έπαθε καθίζηση εξαιτίας των έργων του Μετρό [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η πολυκατοικία που έπαθε καθίζηση εξαιτίας των έργων του Μετρό [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεσσαλονίκη μετρό καθίζηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ