Μάχη για δύο στην Super League– ΟΠΑΠ και ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ καταθέτουν προτάσεις

Η Παρασκευή θα είναι η τελευταία ημέρα όπου στην Super League θα περιμένουν τις προτάσεις από τον ΟΠΑΠ και την εταιρεία ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη προκειμένου να βρεθεί ο βασικός χορηγός του πρωταθλήματος.

Η απόρριψη της πρότασης του ΟΠΑΠ από την Super League και η απόφαση από την εταιρεία «ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ ΑΕ», συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη να καταθέσει πρόταση βασικής χορηγίας στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, ανεβάζουν το θερμόμετρο στον συνεταιρισμό.

Οπως έγινε γνωστό η διοίκηση της Super League, έδωσε προθεσμία και στις δύο πλευρές να καταθέσουν τις προτάσεις τους έως το μεσημέρι της Παρασκευής στις 14:30 προκειμένου τη Δευτέρα να ανοιχτούν και οι δύο φάκελοι και να παρθεί μια απόφαση.

Είναι βέβαιο, όπως αναφέρουν πηγές μέσα από την Super League, πως η υπόθεση φτάνει στο τέλος της αφού πρώτον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες εσόδων στον συνεταιρισμό και κατά δεύτερον θεωρούν πως η είσοδος μιας ακόμη εταιρείας στη διεκδίκηση της βασικής χορηγίας, θα ανεβάσει οικονομικά τις προτάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλτερ εγκο ΟΠΑΠ Super League

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ