Μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο που λήστεψαν την Καρντάσιαν [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο που λήστεψαν την Καρντάσιαν [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πολυτελέστατο ξενοδοχείου στο Παρίσι, όπου η Κιμ Καρντάσιαν έπεσε θύμα κλοπής από πέντε ενόπλους μασκοφόρους, είναι φημισμένο στον κύκλο των διασήμων, αλλά άγνωστο στο ευρύ κοινό.

Το χλιδάτο Hotel de Pourtalès, που βρίσκεται στο 8ο διαμέρισμα της γαλλικής πρωτεύουσας, το προτιμούν διασημότητες, κυρίως λόγω της διακριτικότητας που προσφέρει.

Μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο που λήστεψαν την Καρντάσιαν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το ξενοδοχείο δεν είναι ευρέως διαφημισμένο και η φήμη του μεταφέρεται «από στόμα σε στόμα». Μάλιστα στο Παρίσι το αποκαλούν το ξενοδοχείο «χωρίς διεύθυνση». Μια σουίτα κοστίζει περί τα 30.000 δολάρια την εβδομάδα. Η Μαντόνα, ο Πρινς, ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς και άλλες διασημότητες, έχουν καταλύσει εκεί.

Μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο που λήστεψαν την Καρντάσιαν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με την Daily Mail οι 5 ένοπλοι μασκοφόροι έκλεψαν ένα κουτί με κοσμήματα, η αξία του οποίο υπολογίζεται σε 6 εκατ. ευρώ και ένα δαχτυλίδι αξίας 4 εκατ. ευρώ. Ωστόσο εκφράζονται φόβοι από το περιβάλλον της Καρντάσιαν ότι τα αντικείμενα αξίας που εκλάπησαν δεν είναι μόνο κοσμήματα. Γνώστης της υπόθεσης υπολογίζει το συνολικό κόστος στα 16 εκατ. δολάρια.

Οι ληστές, εισέβαλαν στις 2.30 τα χαράματα στο κτίριο. Εδεσαν τον θυρωρό του κτιρίου, ο οποίος υπό την απειλή του όπλου τους ανέβασε στο διαμέρισμα της 36χρονης σελέμπριτι. Την απείλησαν με όπλα, την έδεσαν και την κλείδωσαν στο μπάνιο. Μετά την ληστεία η σοκαρισμένη Καρντάσιαν έφυγε άρον άρον από το Παρίσι με το ιδιωτικό της αεροσκάφος.

Μέσα στο πολυτελές ξενοδοχείο που λήστεψαν την Καρντάσιαν [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ