Συγκινητική φωτογραφία: Αστυνομικός παρηγορεί μικρό αγόρι που κλαίει [εικόνα] - iefimerida.gr

Συγκινητική φωτογραφία: Αστυνομικός παρηγορεί μικρό αγόρι που κλαίει [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εικόνες των αστυνομικών που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στο διαδίκτυο είναι... εκ διαμέτρου αντίθετες με αυτήν που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στο Facebook.

Η συγκεκριμένη αστυνομικός στην Φλόριντα των Η.Π.Α όμως, έδειξε πως μερικές φορές τα όργανα της τάξης δεν θα πρέπει να προκαλούν μόνο... αισθήματα ανησυχίας.

Συγκινητική φωτογραφία: Αστυνομικός παρηγορεί μικρό αγόρι που κλαίει [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η σχολική αστυνόμος στην πολιτεία της Φλόριντα, βλέποντας έναν μικρό μαθητή να κλαίει στον διάδρομο του σχολείου, την ώρα μιας εκδήλωσης, αποφάσισε να του συμπαρασταθεί με έναν πολύ γλυκό τρόπο. Ξάπλωσε δίπλα του με ένα πλατύ χαμόγελο, σκούπισε τα δάκρυα του, και άρχισε να του μιλάει, εκδηλώνοντας την τρυφερότητα της.

Ο μικρός φίλος της αστυνόμου Precious Cornner-Jones μετά από λίγο σηκώθηκε ξανά όρθιος, με εμφανώς καλύτερη διάθεση από πριν, ανακτώντας το χαμόγελο του.

«Αποφάσισα να ξαπλώσω δίπλα του και να του συμπαρασταθώ. Ξεκίνησε να κλαίει, οπότε του σκούπισα τα δάκρυα και του είπα ότι όλα θα πάνε καλά. Σαν ενήλικες υπάρχουν στιγμές που θέλουμε κάποιον να σταθεί δίπλα μας και ίσως να σκουπήσει τα δάκρυα μας. Τα παιδιά μπορούν να έχουν μια δύσκολη μέρα, ακριβώς όπως και εμείς, οπότε του αφιέρωσα κάποιες στιγμές ώστε να τον κάνω να αισθανθεί καλύτερα. Δεν ήταν μια στιγμή μου ως αστυνομικός, ήταν μια μητρική στιγμή» τόνισε η σχολική αστυνόμος, που είναι μητέρα τριών παιδιών.

Οπως ήταν φυσιολογικό, η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύο σε ΜΜΕ και social media στις Η.Π.Α, με τον κόσμο να θαυμάζει την κίνηση της γυναίκας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Η.Π.Α αστυνόμος μικρό αγόρι σχολείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ