Formula 1: Το 1-2 η Red Bull, εγκατέλειψε ο Χάμιλτον - iefimerida.gr

Formula 1: Το 1-2 η Red Bull, εγκατέλειψε ο Χάμιλτον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εγκατάλειψη του πρωτοπόρου μέχρι τον 41ο γύρο, Λιούις Χάμιλτον, λόγω μηχανικής βλάβης, έδωσε την ευκαιρία στον Ντανιέλ Ρικιάρντο (Red Bull) να πάρει τη μεγάλη νίκη στο γκραν πρι της Μαλαισίας.

Δεύτερος ήταν ο Μαξ Φερστάπεν με πάλι με Red Bull, ενώ τρίτος ήταν ο Νίκο Ρόσμπεργκ με Mercedes που αύξησε τη διαφορά του στην κατάταξη των οδηγών από τον ομόσταβλό του Λιούις Χάμιλτον.

Πέντε γκραν πρι απομένουν για το φινάλε του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1 και η μάχη στην κορυφή απόκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον μετά το σημερινό αγώνα στη πίστα της «Σεπάνγκ». Αιτία γι΄ αυτό στάθηκε η εγκατάλειψη του Λιούις Χάμιλτον στον 41ο γύρο. Ο κινητήρας της Mercedes «πρόδωσε» τον Βρετανό κάτοχο του τίτλου, ο οποίος μέχρι τότε οδηγούσε την κούρσα και ήταν έτοιμος να επιστρέψει ξανά στο ρετιρέ της βαθμολογίας, μιας και ο Νίκο Ρόσμπεργκ εκείνη την ώρα βρισκόταν στην 6η θέση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ξεκίνημα του γκραν πρι το μονοθέσιο του Ρόσμπεργκ είχε επαφή με την Ferrari του Σεμπάστιαν Φέτελ, με αποτέλεσμα ο Γερμανός οδηγός της Mercedes να πέσει στην 17η θέση. Επίσης ήταν η πρώτη φορά μετά από 10 συνεχόμενα γκραν πρι που οδηγός της Mercedes δεν τερμάτισε στην πρώτη θέση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Formula 1 – F1 Red Bull γκραν πρι Μαλαισία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ