Η Αντζελίνα Τζολί προσλαμβάνει στρατό δικηγόρων - iefimerida.gr

Η Αντζελίνα Τζολί προσλαμβάνει στρατό δικηγόρων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τη στιγμή που ζήτησε διαζύγιο από τον Μπραντ Πητ, η Αντζελίνα Τζολί δείχνει έτοιμη για όλα προκειμένου να κερδίσει την αποκλειστική επιμέλεια των έξι παιδιών της.

Για να το πετύχει, η διάσημη ηθοποιός έχει προσλάβει τους καλύτερους, όχι μόνο δικηγόρους. Επέλεξε, εν πρώτοις, τη δικηγόρο Laura Wasser, αποκαλούμενη «βασίλισσα των διαζυγίων», η οποία έχει ήδη υπερασπιστεί τους Clint Eastwood, Johnny Depp, Tom Cruise.

Μετά, προσέλαβε την Judy Smith, ειδική στα θέματα διαχείρισης κρίσεων και σύμβουλο εικόνας και επικοινωνίας. Η ειδική θα προστεθεί στην ομάδα συμβούλων με τις Armina Helic και Chloe Dalton, οι οποίες έχουν εργαστεί ως σύμβουλοι στον ΟΗΕ αλλά και στον πρώην υπουργό Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας Γουίλιαμ Χέιγκ.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ, η Τζολί, αμέσως μετά την προσωρινή απόφαση του δικαστηρίου να της δώσει την επιμέλεια των παιδιών, προσέλαβε δύο επιπλέον μεγαλοδικηγόρους: τον Bert Fields, διάσημο δικηγόρο διασήμων σταρ, και τον Pierce O’Donnell, έναν από τους δικηγόρους με την μεγαλύτερη επιρροή στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζολί στρατός δικηγόρων
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ