Η πρεμιέρα της Σκορδά, για πρώτη φορά χωρίς τον Λιάγκα [βίντεο] - iefimerida.gr

Η πρεμιέρα της Σκορδά, για πρώτη φορά χωρίς τον Λιάγκα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από έξι χρόνια, για πρώτη φορά φέτος, η Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα στην πρωινή της εκπομπή χωρίς να έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της Γιώργο Λιάγκα.

Με τον τελευταίο να αποφασίζει να απέχει από την παρουσίαση του πρωινού μαγκαζίνο του ΑΝΤ1, η Φαίη Σκορδά έμεινε μόνη στο τιμόνι της εκπομπής, με τους συνεργάτες της, την Σάσα Σταμάτη, τον Θέμη Γεωργαντά, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Κώστας Τσουρός καθώς και οι Μαντώ Γαστεράτου και Τζένη Μελιτά.

Η παρουσιάστρια χαμογελαστή αλλά και λίγο αμήχανη, μην κρύβοντας το άγχος της είπε: «Καλημέρα σας ομορφιές μου γλυκές! Καλωσορίσατε! Να πάρω μια ανάσα, οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες για όλους και για μας. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε μαζί, μας λείψατε. Φέτος θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να περάσετε πολύ πολύ όμορφα. Ήθελα το χεράκι μου τώρα, αλλά τις κατέβηκα εντάξει τις σκάλες».

Η ίδια μάλιστα, ζήτησε τη στήριξη των τηλεθεατών δηλώνοντας ότι φέτος την έχει ανάγκη περισσότερο: ​«Θέλω να σας ζητήσω μια χάρη. Δεν ξέρω αν κάνει να το πω, αλλά θα το πω γιατί έτσι το νιώθω. Θέλω φέτος να μας στηρίξετε λίγο παραπάνω. Θέλω μια αγκαλιά λίγο παραπάνω. Μου λένε ''τι ανάγκη έχεις; 14 χρόνια, 14 πρεμιέρες''. Δεν είναι ότι φοβάμαι, αλλά καλώς ή κακώς τα τελευταία 6 χρόνια ήμασταν μαζί με τον Γιώργο ο οποίος θα μας λείψει πολύ και τους στέλνουμε την αγάπη μας και τα φιλιά μας. Είναι λίγο αμήχανο. Κατέβαινα τη σκάλα και λέω «Μόνη μου; Χωρίς χεράκι»; Ο Γιώργος θα κάνει κάτι διαφορετικό. Γι’ αυτό θα τα λέμε λίγο πιο κοριτσίστικα, λίγο πιο γυναικεία στο Πρωινό φέτος. Θέλω να είστε δίπλα μου κι εμείς μαζί θα έχουμε τα ωραιότερα πρωινά»!

Και μπορεί ο Γιώργος Λιάγκας να έλειπε από το πλευρό της, όμως, ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν εκεί για να την εμψυχώσει και να της ευχηθεί για τη νέα σεζόν.

Το άγχος της παρουσιάστριας μάλλον ευθύνεται και για το γεγονός ότι ξέχασε το... σκαλί με αποτέλεσμα να παραπατήσει:

Η Φαίη Σκορδά ξεκίνησες το Πρωινό αλλά στην πρεμιέρα της είχε ένα ατύχημα...
Την ώρα που μιλούσε και πήγαινε να κάτσει μαζί με την ομάδα της, γλίστρησε και παραλίγο αν την δούμε φαρδιά πλατιά στο πάτωμα!
Λίγο το άγχος της, λίγο η απροσεξία της και δεν άργησε να έχει ατύχημα η Φαίη on air!
H παρουσιάστρια αφού ευχαρίστησε τους ιθύνοντες του σταθμού για τα λουλούδια που της έστειλαν στη συνέχεια θέλησε να επιστρέψει στη θέση της, όμως παραλίγο να κοντέψει να σωριαστεί στο πάτωμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ