Συνάντηση Παπαδήμου - ΓΑΠ με επίκεντρο την οικονομία - iefimerida.gr

Συνάντηση Παπαδήμου - ΓΑΠ με επίκεντρο την οικονομία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι πρόσφατες αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ για την ευρωζώνη και η πορεία της οικονομικής διακυβέρνησης στην ΕΕ βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε το απόγευμα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γιώργο Παπανδρέου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Βουλή, οι κ.κ. Παπαδήμος και Παπανδρέου συζήτησαν για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, την πορεία των διαπραγματεύσεων για το νέο δανειακό πρόγραμμα της Ελλάδας και τις πολιτικές εξελίξεις το τελευταίο διάστημα.

Επίσης τους απασχόλησαν θέματα εξωτερικής πολιτικής και η εν γένει πορεία του κυβερνητικού έργου. Ο κ. Παπαδήμος είχε ενημερώσει χθες τηλεφωνικά τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ενώ συναντήθηκε και με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ