Κάνε τον άντρα σου να φαίνεται 10 χρόνια νεότερος - 5 στιλιστικές συμβουλές [εικόνες]

Μπορεί οι νεότεροι άνδρες να ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά η αλήθεια είναι πως στις μεγαλύτερες ηλικίες μία «κρίση προσωπικού στιλ» υπάρχει.

Με τους περισσότερους να έχουν υιοθετήσει το στιλ «μακρύ πουκάμισο και τζιν»,οι συνδυασμοί τους έχουν ως αποτέλεσμα να τους προσθέτουν χρόνια, αντί να τους αφαιρούν.

Η στιλίστρια Κάθριν Χέιγουορθ αναφέρει πως υπάρχουν δύο τύποι ανδρών, σύμφωνα με τις γυναίκες.

Αυτοί που είναι πιο γλυκοί, αλλά δεν έχουν αυτό το σεξαπίλ που εμπνέει αυτοπεποίθηση και αυτοί που είναι γοητευτικοί όσον χρονών και αν είναι.

Αν, λοιπόν, πιστεύεις πως το στιλ του άνδρα σου μπορεί να βελτιωθεί κι΄αλλο και να του αφαιρέσει μερικά χρόνια, αυτές είναι οι top 5 συμβουλές που πρέπει να τους πεις να ακολουθήσει.

A photo posted by NOHOW (@nohow_gentlemen) on Jun 19, 2016 at 3:30pm PDT

  • Πήγαινε τα κουστούμια του στον ράφτη

Επειδή οι άνδρες συνήθως δίνουν μία περιουσία για κουστούμια που θα φοράνε στη δουλειά, δεν θέλουν και να τα αποχωρίζονται. Ωστόσο επειδή τα χρόνια περνούν και αυτά μπορεί να φαίνονται παλιομοδιτικά, θα χρειαστεί να επισκεφτείτε τον ράφτη της γειτονιάς σας.
Προτίμησε να στενέψεις και να κοντύνεις όποια ρούχα του επιπλέουν και άλλαξε κουμπιά ή πάρε του μία καινούργια ζώνη για να φαίνεται πιο μοντέρνος.

A photo posted by NOHOW (@nohow_gentlemen) on May 29, 2016 at 9:01am PDT

  • Ρούχα που καμουφλάρουν

Ξεφορτωθείτε ότι είναι πολύ σφιχτό. Προτιμήστε παντελόνια που να «πέφτουν» όμορφα στην περιοχή της λεκάνης- όπου συνήθως είναι και το πιο αδύνατο σημείο σε ένα ανδρικό σώμα-και να καλύπτουν την κοιλιά. Δώσε βάρος στο ύφασμα ενός ρούχο και μην ξεχνάς πως σημαντικό ρόλο στο στιλ παίζει και το πανωφόρι. Ένα δερμάτινο ή ένα παλτό (τύπου Μοntgomery) είναι οι καλύτερες επιλογές.

  • Μπλούζα τύπου Polo μέσα από το σακάκι

Ο συνδυασμός σακάκι-πουκάμισο παρα-είναι αυστηρός για τις καθημερινές μέρες του στο γραφείο. Αυτό που προτιμούν οι περισσότεροι είναι να φορούν ένα απλό Polo μπλουζάκι μέσα από το σακάκι τους (σε παρόμοια απόχρωση). Άλλωστε, ως γνωστόν η γραβάτα προσθέτει χρόνια.

  • Σκουρόχρωμο τζιν με πουκάμισο

Η Κάθριν προτείνει στους άνδρες να γυρίσουν τα ρεβέρ του σκουρόχρωμου τζιν τους και να το συνδυάσουν με ένα επίσης σκουρόχρωμο πουκάμισο (με λευκό φανελάκι από μέσα).

A photo posted by NOHOW (@nohow_gentlemen) on Apr 12, 2016 at 2:38pm PDT

  • Πήγαινε μαζί του για ψώνια

Είσαι η μόνη που θα τον κάνεις να δοκιμάσει και κάτι που δεν συνηθίζει. Άλλωστε είναι λογικό να θέλει σου αρέσει, οπότε πήγαινε μαζί του για ψώνια και διαλέξτε κάτι που είναι μοντέρνο (αλλά όχι πρωτοποριακό) και θα δώσει έναν άλλο αέρα στο στιλ του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στιλ άνδρας συμβουλές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ