Δημοσκόπηση «Αυγής»: Καταλληλότερη κυβέρνηση η ΝΔ -Δυσαρέσκεια στους πολίτες - iefimerida.gr

Δημοσκόπηση «Αυγής»: Καταλληλότερη κυβέρνηση η ΝΔ -Δυσαρέσκεια στους πολίτες

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονη δυσαρέσκεια των πολιτών καταγράφει το πολιτικό βαρόμετρο της Public Issue, για λογαριασμό της «Αυγής».

Σύμφωνα με την έρευνα, το 36% κρίνει ότι μία κυβέρνηση της ΝΔ θα ήταν η καταλληλότερη για τη χώρα, ενώ μόλις το 14% απάντησε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στο ίδιο ερώτημα.

Το πολιτικό βαρόμετρο καταγράφει την έντονη δυσαρέσκεια των πολιτών, με το 90% να δηλώνουν δυσαρεστημένοι από τη λειτουργία της κυβέρνησης και το 85% να εκτιμά ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση. Παράλληλα, το 80% δηλώνει δυσαρεστημένο και με τη λειτουργία της αντιπολίτευσης. Την ίδια ώρα, το 45% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι καμία από τις δύο μεγάλες δυνάμεις της πολιτικής σκηνής δεν αποτελούν την καλύτερη λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας.

Ακόμη, το 51% πιστεύει ότι μάλλον χρειάζεται η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, ενώ το 46% απαντά ότι μάλλον δεν χρειάζεται αυτό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει το 42% στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ενώ το 23% υποστηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολιτικό Βαρόμετρο ΝΔ ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ